Beznadziejna gra aktorska, slaby montaz. efekty specjalne jak z rambo:)
Muzyka do dupy. Nie wiem jak mozna porownywac ten film do matrixa. Film
jest mocno glupi...
oj humanisto, znowu bredzisz i nie mowisz, wypuszczasz potok slow. jestem
nieslowny mialem nieodpisywac - ale to mnie fascynuje
btw. przez dzien zarabiam tyle co ty przez miesiac :-)
"oj humanisto, znowu bredzisz i nie mowisz, wypuszczasz potok slow"
Jesteś mały, człowieczku.
Dla mnie równania matematyczne czy fizyczne to też jest czarna magia, ale nie poprawiam sobie nastroju, oszukując siebie, że ci, którzy mają umysł ścisły, bełkoczą i są ode mnie gorsi.
"btw. przez dzien zarabiam tyle co ty przez miesiac :-)"
A co mają twoje czy moje zarobki wspólnego z Equilibrium, to po pierwsze, a po drugie - kogo tym próbujesz nabierać? Swoich kumpli z gimnazjum?
Film jest świetny :) Należy do grona moich ulubionych :) Ma w sobie coś co przyciąga, jest oryginalny, mroczny klimat, muzyka, gra aktorska... :)
Odkąd zobaczyłam ten film to kibicuję C.Bale :) Świetny aktor :)
Uwielbiam obrońców w stylu Der_SpeeDer, którzy na każdą najmniejszą krytykę w stosunku do ich ukochanego filmu, od razu wpadają w furię i przelewają poprzez klawiaturę całą swoją frustrację, rozbierając wypowiedzi ich wrogów na części pierwsze i bezwzględnie eliminując jakikolwiek przejaw myśli innej niż ich własna. Trochę dystansu człowieku, to że film podobał się tobie, nie znaczy że podobał się każdemu. Według ciebie, oczywiście taki stan jest niemożliwy, a każdy kto twierdzi inaczej niż ty, jest chory psychicznie i trzeba go z miejsca leczyć... Żenada, internetowy wojowniku.
A mnie wypowiedzi SpeeDera się bardzo podobają. Są konkretne, rzeczowe i obalają idiotyczne tezy jego "przeciwników". Szacunek dla niego. A to że oni nie rozumieją jego wypowiedzi to inna sprawa, inteligencji przecież nie można się nauczyć.
widzialem film kawal czasu temu i wywarl na mnie raczej pozytywne wrazenie.
polecam ....choc wiem ze to film nie dla kazdego
bardzo dobry film. oryginalny. i to nie miał być film akcji jak niektórzy pokładali w tym nadzieje. a obsada wcale też nie taka zła. polecam