Human Torch jest czarny, ponieważ Jordan był jedyną osobą, którą Trank (reżyser filmu) chciał zaangażować. Zagadka rozwiązana.
Ty tu widzisz kiepskie efekty? Czy tylko sobie narzekasz? Gratuluję sokolego wzroku. Dla mnie wszystko wygląda poprawnie.
Nie trzeba mieć sokolego wzroku widac wyraźnie kiepskie cgi. Oczywiście na pewno poprawią ale szału nie ma
Nareszcie w filmie Marvela zagościła powaga. Co nie zmienia faktu,że film prezentuje się słabo i śmierdzi powtórką z poprzedniej serii. F4 niezależnie w jakiej konwencji to strasznie słaby materiał na film.
Racja. Ja głównie czekam na Dooma. Wiadomo - Ten komiksowy potencjał. Znając życie i tak go schrzanią.
Reed wygląda jak nastolatek, Susan jakby miała zatwardzenie, a Thing jak drągal.Nie ma co szykuje się hit.
moim zdaniem bedzie hit doom wyglada ciut lepiej niz doom z fantastic four z 2005 roku ale ogolnie moze byc fajny film. Mi sie podoba ten zwiastun
ciekawe czy dadza cos po napisach w fantastic four moze jakies nawiazanie do nowego filmu tylo jakiego macie jakies propozycje?
Jakby co Fantastic Four tworzą to samo uniwersum co x-men więc może dadzą coś z Deadpoolem lub Apocalypsem.
moim zdaniem moze byc dobry tylko niech ten human torch sie nie palui zaszybko wiesz co mam na mysli hmmm? hiiihii
idziez na to do kina czy czekasz az bedzie na necie lubisz agentow tarczy , agentke carter lub daredevila seriale?
Sory że mnie nie było. U mnie dobrze,zamierzam sobię kupić Arhama Nighta na ps4(bo na pc nie,bo jest strasznie zbugowane i nie chce się włączyć i słaba jakość i brak tam Polskiej wersji