Właśnie wyczytałem, że nowa F4 ma być z dubbingiem:
http://www.polski-dubbing.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2587
Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się dubbingu do tego filmu, bo ostatnia odsłona miała tylko napisy.
Od kiedy spółka Marvel Entertainment, która od grudnia 2009 roku stała się własnością Disney'a to począwszy od filmu "Avengers" wszystkie produkcje Marvela(oprócz filmu Wolverine z 2013 roku) mają kinowy dubbing, więc dubbing do F4 nie jest dla mnie zaskoczeniem.
Wydaje mi się, że wszystkie filmy Marvela, które będą w przyszłości kręcone mogą mieć polski dubbing, no może oprócz Deadpoola, ze względu na kategorię R. Ale z drugiej strony za rok polscy dystrybutorzy mogą dubbingować np: horrory, więc i Deadpool może przemówić po polsku.
moim zdaniem ta czworka bedzie byc moze gorsza niz ta starsza ale pojsc mozna a pozniej ocenic czy lepsza czy gorsza moze dadza wstep do np deadpoola lub x menow po napisach kto to wie ?
Bardzo możliwe. Po twojej wypowiedzi chyba pójdę na ten film tylko dla zapowiedzi X-Men.
Raczej Deadpoola, premiera jest wcześniej, ale myślę, że jednak trochę za wcześnie na jakiekolwiek zapowiedzi. Chyba, że bardzo szybka migawka lub scena bez efektów specjalnych i muzyki.
no moglabybyc bardziej bo do apokalipsy bylo po wszystkich napisach w dofp wiec moze bedzie do deadpoola lub do nowego wolverinea ?
Na Deadpoola to mogłoby być nawet jakby na ekran wyskoczyła jego twarz i krzyknął coś w stylu "Booyah, motherfu**ers". Byłbym zadowolony, ba, nawet podjarany.