Fantastyczna Czwórka

Fantastic Four
2015
4,8 51 tys. ocen
4,8 10 1 50601
3,2 23 krytyków
Fantastyczna Czwórka
powrót do forum filmu Fantastyczna Czwórka

Będzie dubbing

ocenił(a) film na 5

Właśnie wyczytałem, że nowa F4 ma być z dubbingiem:
http://www.polski-dubbing.pl/index.php?option=com_content&view=article&id=2587
Szczerze mówiąc to nie spodziewałem się dubbingu do tego filmu, bo ostatnia odsłona miała tylko napisy.

ocenił(a) film na 3
Replo

Od kiedy spółka Marvel Entertainment, która od grudnia 2009 roku stała się własnością Disney'a to począwszy od filmu "Avengers" wszystkie produkcje Marvela(oprócz filmu Wolverine z 2013 roku) mają kinowy dubbing, więc dubbing do F4 nie jest dla mnie zaskoczeniem.
Wydaje mi się, że wszystkie filmy Marvela, które będą w przyszłości kręcone mogą mieć polski dubbing, no może oprócz Deadpoola, ze względu na kategorię R. Ale z drugiej strony za rok polscy dystrybutorzy mogą dubbingować np: horrory, więc i Deadpool może przemówić po polsku.

Wiencor

moim zdaniem ta czworka bedzie byc moze gorsza niz ta starsza ale pojsc mozna a pozniej ocenic czy lepsza czy gorsza moze dadza wstep do np deadpoola lub x menow po napisach kto to wie ?

ocenił(a) film na 6
marvelfan_filmweb

Bardzo możliwe. Po twojej wypowiedzi chyba pójdę na ten film tylko dla zapowiedzi X-Men.

Gazor090

ok spoko lub deadpoola kto to wie no nie gazor090?

ocenił(a) film na 6
marvelfan_filmweb

Raczej Deadpoola, premiera jest wcześniej, ale myślę, że jednak trochę za wcześnie na jakiekolwiek zapowiedzi. Chyba, że bardzo szybka migawka lub scena bez efektów specjalnych i muzyki.

Gazor090

no moglabybyc bardziej bo do apokalipsy bylo po wszystkich napisach w dofp wiec moze bedzie do deadpoola lub do nowego wolverinea ?

ocenił(a) film na 6
marvelfan_filmweb

Na Deadpoola to mogłoby być nawet jakby na ekran wyskoczyła jego twarz i krzyknął coś w stylu "Booyah, motherfu**ers". Byłbym zadowolony, ba, nawet podjarany.

Gazor090

no i fajnie do piatku strzalka :P