Kogo byście widzieli w głównych rolach? Moje typy:
Reed-Adrien Brody
Sue-Alice Eve
Thing-Bruce Willis
Johnny Storm-Anton Yelchin
Van Doom-Sthepen Moyer
A wasze?
Mnie tam wnerwiał I.Gruffudd, chciałam by w tej roli zobaczyć kogoś mniej irytującego. No i Van Doom- zmarnowali potencjał tego czarnego charaktera.
a to moja
Reed-Scott Adkins
Sue-January Jones
Thing-Nathan Jones
Johnny-Alex Pettyfer
Van Doom-Julian Mcmahon or Stephen Moyer
Moja propozycja:
Reed-Ewan Mcgregor
Sue-Rachel Mcadams
Thing-Nathan Jones
Johnny-Ryan Gosling
Van Doom-Mark Strong
Trochę już chyba za starzy. Zwłaszcza Ryan Gosling. Gdyby był taki jak za czasów Notebooka, to tak, ale Johnny powinien mieć dwadzieścia parę lat.
Ja bym nie zmieniał nikogo poza Ludzką Pochodnią. Zamiast Chrisa Evansa (który jest też Kapitanem Ameryką) mógłby być Garret Hedlund
no niestety trzeba by zmienić Ludzką Pochodnie. niestety, bo Chris był świetny w tej roli. A Hedlund to chyba najlepszy kandydat spośród wszystkich wyżej podanych. ale reszta mogłaby zostać. w FF nawet Jessica Alba mnie tak nie drażniła jak zwykle.
Jak reboot to musi być nowa ekipa, a co do Evansa zrozumcie wszyscy że jeśli kiedyś będą chcieli zrobić spotkanie Fantastic Four z Cpt. Americe to niby jak mają to zrobić. A zresztą rebooty są po to żeby każdy aktor mógł przedstawić sobie daną postać po swojemu, tak samo tyczy się to do reżysera i scenarzysty.
W polskiej wersji by byli:
Reed - Piotr Adamczyk,
Sue - Roma Gąsiorowska,
Thing - Tomasz Karolak,
Johnny - Borys Szyc,
Van Doom - Tomasz Kot.
Reed - John Cusack/Charlie Sheen
Sue - Natalie Portman
The Thing - Michael Madsen (głos)
Ben Grimm - Tom Selleck (bez wąsów)
Johnny - Justin Timberlake/Ashton Kutcher/Chris Evans
Doom - Liam Neeson
fajnie jak by The thing był zrobiony komputerowo tak jak hulk, w oryginalnym filmie jest zdecydowanie za mały
Jeżeli zrobili by fantastyczną czwórkę w klimacie bardziej serii ultimate mielibysmy do czynienia z 4 młodymi aktorami :)
Na myśl o tym w głównych rolach wyobraziłem sobie Jamesa Franco i może Maggie Grace.
a jezeli mr. Fantastica zagrałby Liam Nesson? Bena Liev Schreiber albo Tom Hardy, Jake Gyllenhaal albo Charlie Hunnam
jako Human Torch, a jako susan - Kirsten Dunst ?
Reed Richards - Edward Norton
Ben Grimm - Mark Addy
Johny Storm - Tom Hardy
Susan Storm - Olivia Wilde
Victor Van Doom - Mark Strong
Norrin Radd - Paul Walker