A fabuła to co? Mam nadzieję, że będzie jakaś sensowna.Oglądając poprzednią część aż krew mnie zalała. Co do dubbingu, to na pewno będzie, podam ci przykład : Avengers. Ja w ogóle to wolałbym reebota z nową obsadą.
Obsada nie będzie identyczna ponieważ aktor grający Człowieka Pochodnię gra teraz Kapitana Amerykę w produkcjach Marvela.
Według mnie to nie jest kwestia czasu. Teraz gdy Marvel zaczyna seriami tworzyć filmy na podstawie swoich komiksów jeden aktor nie będzie mógł grać 2 osób w jednym universum. Co jeśli Fantastyczna 4 spotka The Avengers?
A spotka na 100%, bo to jest już potwierdzone, tak samo jak X meni i Niesamowity Spiderman ;)
I wiadomo też, że Fantastyczna Czwórka będzie całkiem z nową obsadą.
Nie może spotkać, bo F4 należą do Fox, tak samo jak X-Men, i to te dwie ekipy się prawdopodbnie spotkają.
Spiderman należy do Sony, ale chcą współpracować z Disney, więc może spotka Avengers.
To ma być reboot, stare 2 części poszły do śmietnika, będziezupełnie nowa obsada. Evans jest teraz Kapitanem Ameryką!
I to już spory czas temu, ale to nie znaczy że w następnej części Avengers zobaczymy Pluto ;)
Obsada ta sama? Przecież aktorstwo było na koszmarnie niskim poziomie...
Co do dubiingu się zgodzę.
Co do akcji... Pewnie jesteś jednym z tych ludzi, których nie interesuje nic, poza nawalanką, efektami i akcją.
Fajnie gdyby byli ci sami aktorzy Jessica Albo świetnie pasuje do roli niewidzialnej kobiety, tylko skoro to jest reboot to pewnie będą inni aktorzy, bo właśnie tak jak w komentarzach powyżej piszą Evans gra już Kapitana Amerykę. Trochę głupio, że to właśnie jego wybrali do tej roli. Ale czekam z niecierpliwością na ten film :)
Pozwól, że nie zgodzę się z twoją opinią aktorzy wypadli najgorzej, a zwłaszcza Alba jej rola Niewidzialnej kobiety to totalna pomyłka .