06.01.11 o 21.00 na polsacie, tylko jest problem bo o 21.20 na tvp1 zielona mila.
Zieloną Milę oglądałęm we wrześniu jakoś na TVP jak leciała, Filadelfia jutro zdecydowanie. Myślałem o Aleksandrze, ale myślę, że Filadelfia to bardziej wartościowe kino :P
Gdyby zielona mila nie leciala niedawno w tv to pewno bym nie mial teraz dylematu. Jednak ci, ktorzy układaja program bacznie sledza ruchy konkurencji
Też mam dylemat... Zieloną milę oglądałem to sobie odpuszczę, ale nei wiem który obejrzeć: Filadelfię czy Aleksander? Który lepszy waszym zdaniem? Od razu powiem ze lubie ciekawe filmy, nie koniecznie nastawione na akcję.
ALEXANDER TO DOBRE KINO Z FARELEM, DLUGI ROZCIAGNIETY FILM, POLECAM NA DVD A TYMCZASEM OBEJRZYJ FILADELFIE
Też radzę obejrzeć Filadelfie. Tak szczerze to jak dla mnie Aleksander to nudny film . W trakcie oglądanie przysnełam w połowie xd także Filadelfia na 100 procent .
Jak zobaczyłem w opisie "Młody prawnik z Filadelfii jest homoseksualistą" Problem rozwiązał się sam :)
no to ja wam życzę wytrwałości w oglądaniu filmów na polsacie , przecież od częstotliwości i długości reklam na tej stacji idzie dostać kur wicy
filadelfia leci na polsacie, więc wątpie, że ktoś normalny będzie to oglądał z pólgodzinnymi reklamami ;x
Chyba tvn'u nie oglądacie :) jak ja przychodze z piłki i oglądam serial i włączy sie reklama, to ide zaniesc korki na balkon, rozebrac sie, wziąć prysznic, i pościelić łózko:))
ja osobiście wypożyczyłem sobie na DVD oba filmy i dziś je sobie obejrzałem, "Filadelfie" oglądałem pierwszy raz, i właściwie to dzięki Wam :) za co serdecznie dziękuje . Film naprawdę na bardzo dobry
Ja dziś chyba po raz 4 lub 5 'Fiadelfie' oglądam, 'Zielona mile' jeszcze nie oglądałam ale mam na płytce, więc może jutro, a 'Filadelfia' to naprawdę ciekawy film, świetna muzyka.
Cofam to co mówiłem o reklamach TVN'u... Polsat wygrywa zawody w tej konkurencji.
Co do reklam....ostatnio oglądałam film na polsacie , puścili reklamy więc przełączyłam na tvp2 żeby na ten czas polukać na Housa xd pół Housa przeleciało zanim skończyły sie reklamy na polsacie xd także jesli chodzi o długosć reklam polsat wygrywa ;DD dlatego własnie unikam oglądania filmów na tym kanale xd