Filadelfia

Philadelphia
1993
7,9 294 tys. ocen
7,9 10 1 293989
7,5 48 krytyków
Filadelfia
powrót do forum filmu Filadelfia

06.01.11 o 21.00 na polsacie, tylko jest problem bo o 21.20 na tvp1 zielona mila.

owczy

To rzeczywiście problem . Ale ja na szczęście oglądałem zieloną mile . To wybieram Filadelfie .

ocenił(a) film na 8
owczy

Wlasnie obejrzalam reklame. Zawsze zostaje online! to oczywiste

ocenił(a) film na 8
owczy

Dobrze , ze ja nie mam takiego problemy bo juz oglądałam zieloną mile xd

owczy

Zieloną Milę oglądałęm we wrześniu jakoś na TVP jak leciała, Filadelfia jutro zdecydowanie. Myślałem o Aleksandrze, ale myślę, że Filadelfia to bardziej wartościowe kino :P

ocenił(a) film na 9
owczy

Gdyby zielona mila nie leciala niedawno w tv to pewno bym nie mial teraz dylematu. Jednak ci, ktorzy układaja program bacznie sledza ruchy konkurencji

ocenił(a) film na 8
baiano84

Też mam dylemat... Zieloną milę oglądałem to sobie odpuszczę, ale nei wiem który obejrzeć: Filadelfię czy Aleksander? Który lepszy waszym zdaniem? Od razu powiem ze lubie ciekawe filmy, nie koniecznie nastawione na akcję.

ocenił(a) film na 7
neus3zp

ALEXANDER TO DOBRE KINO Z FARELEM, DLUGI ROZCIAGNIETY FILM, POLECAM NA DVD A TYMCZASEM OBEJRZYJ FILADELFIE

ocenił(a) film na 8
domrzal

Też radzę obejrzeć Filadelfie. Tak szczerze to jak dla mnie Aleksander to nudny film . W trakcie oglądanie przysnełam w połowie xd także Filadelfia na 100 procent .

owczy

Jak zobaczyłem w opisie "Młody prawnik z Filadelfii jest homoseksualistą" Problem rozwiązał się sam :)

ocenił(a) film na 8
kar32167

no ja właśnie też nie oglądałem żadnego i mam problem;/

Damian56

no to ja wam życzę wytrwałości w oglądaniu filmów na polsacie , przecież od częstotliwości i długości reklam na tej stacji idzie dostać kur wicy

owczy

filadelfia leci na polsacie, więc wątpie, że ktoś normalny będzie to oglądał z pólgodzinnymi reklamami ;x

ocenił(a) film na 8
Pavlo1337

Chyba tvn'u nie oglądacie :) jak ja przychodze z piłki i oglądam serial i włączy sie reklama, to ide zaniesc korki na balkon, rozebrac sie, wziąć prysznic, i pościelić łózko:))

ocenił(a) film na 10
owczy

ja osobiście wypożyczyłem sobie na DVD oba filmy i dziś je sobie obejrzałem, "Filadelfie" oglądałem pierwszy raz, i właściwie to dzięki Wam :) za co serdecznie dziękuje . Film naprawdę na bardzo dobry

ocenił(a) film na 9
karolalien

Ja dziś chyba po raz 4 lub 5 'Fiadelfie' oglądam, 'Zielona mile' jeszcze nie oglądałam ale mam na płytce, więc może jutro, a 'Filadelfia' to naprawdę ciekawy film, świetna muzyka.

ocenił(a) film na 8
anetka4

Cofam to co mówiłem o reklamach TVN'u... Polsat wygrywa zawody w tej konkurencji.

neus3zp

Jeszcze zawsze tak głośne są te reklamy,że budzą wszystkich:)

ocenił(a) film na 6
filmaniak_1042882

reklamy wczorajasze polsatu wyniosły 45min

ocenił(a) film na 9
Mayurii

mimo tego warto było obejrzeć :) niesamowity film

ocenił(a) film na 8
neus3zp

Co do reklam....ostatnio oglądałam film na polsacie , puścili reklamy więc przełączyłam na tvp2 żeby na ten czas polukać na Housa xd pół Housa przeleciało zanim skończyły sie reklamy na polsacie xd także jesli chodzi o długosć reklam polsat wygrywa ;DD dlatego własnie unikam oglądania filmów na tym kanale xd