Cóż tu powiedzieć Hanks ma talent a temat filmu tez znakomity. Moje wnioski po filmie nie warto oceniać człowieka przez pryzmat choroby...
Zgadzam się Hanks jest znakomity, jego gra jest prawdziwa widać to w każdym filmie z jego udziałem, jest moim ulubionym aktorem. Świetny.
Również muszę się zgodzić. Choć film teoretycznie nie w moim typie (że tak to ujmę) to wywarł na mnie naprawdę świetne wrażenie. I jak już wyżej zostało powiedziane - wspaniały Tom Hanks. Za to Banderas... jakoś mi tu nie pasował.
absolutne cudo..
największym przsłaniem tego filmu jest to, że wszyscy ludzie są a przynajmniej powinni być równi i nie można uprzedzac się do kogos z powodu tego, że jest w pewnym sensie inny, w tym przypadku chodzi oczywiście o AIDS.. co do kreacji aktorskiej Hanksa wszystko juz chyba zostało powiedziane.. doskonale wcielił się on w rolę chorego, odrzuconego przez większość społeczeństwa, lecz mającego przy sobie najbliższych, którzy kochali go ponad wszystko, co dawało mu siłę do walki o.. sprawiedliwośc..