beznadziejny film, hanks to jakis wymoczek z głosem jak kaczka, nie lubie tego filmu i Hanksa
całkowicie się z tobą nie zgadzam. Film nie pozostawia żadnych zarzutow, a gra Toma Hanksa jest równie dobra jak same dzieło. I tak na marginesie: to ze ty nie lubisz aktora, to nie znaczy, ze możesz go tak obrażać. Każdy ma inne gusta, ale to nie znaczy, że trzeba tak po nich jechać.
Powiem krótko: Do łez doprowadziły mnie tylko dwa filmy i oba z Tomem Hanksem. No cóż. Tak bywa :) "Filadelfia" i "Zielona Mila". Pozdrawiam fanów tych filmów :)
AGATA
TAK!!!!!!! Zarówno zielona mila jak i filadelfia są super. no i jeszcze efekt motyla!
Czyżby to była zamierzona prowokacja?
I ja szczerze się wzruszyłam na obu wymienionych filmach. A i sam Hanks jest według mnie bardzo, bardzo utalentowanym aktorem.
Pozdrawiam :)
Toma nie lubisz i dlatego sie wsciekasz, a przeciez film jest dobry i uwaza sie go za jeden z wazniejszych w historii kina amerykanskiego chocby z powodu tematu, ktory porusza. Jezeli chodzi o glos, Tom ma piekny, silny, gleboki glos, ktory rozpoznac sie da wszedzie.Strzelaj do mnie, a bede tak twierdzic
Tom Hanks to jeden z najlepszych aktorow. Kazdy film z jego udzialem byl poprostu swietny. Zielona mila, Philadelphia oraz Turner & Hooch to wg mnie jego najlepsze filmy ;)
Wiem dlaczego nie lubisz Toma Hanksa jak zauważyłem twoim ulubionym aktorem jest mistrz Sylwester Stalone który jest najwybitniejszym zdobywcą Złotych Malin.
marna prowokacja :/ szkoda ze ludzie nie mają co robić tylko takie posty dają :/ a jeśli tak na serio myslisz to obejrzyj sobie ten genialny film ze świetną rolą włśnie Hanksa za jakiś czas. Absolutna czołówka jesli chodzi o filmy!!!
niektorzy to sa naprawde dobijajacy :/ a w szczegolnosci tworca tego tematu...ja przyznam szczerze dopiero obejrze ten film w polsacie pierwszy raz ale juz po trailerze mi sie spodobal...nie ogladam zazwyczaj filmow o problemach hiv i homoseksualizmu wystarczy zobaczyc moje ulubione filmy ale ten jednak jakos mnie przyciagnal...graja tam 2 z czolowki mojej listy gwiazd i czuje sie zobowiazany go obejrzec ;)
Jak mozna kogos nie lubić za to jak wyglada, czy jaki ma głos...
strasznie mnie to wkurza :/
A film?
spox...
A do spraw homoseksualizmu mam takie podejscie jak prawnik Denzel :D
Oj komuś chce się takie głupoty pisać. Nie mów, że ktoś jest wymoczkiem. Lepiej popatrz na siebie... Filadelfia to fajny film, a Hanks to fajny aktor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!
Hehehe - to jesli mowa o kims, kto sie komus nie podoba, nasuwa mi sie na mysl Ron Perlman. Moim zdaniem nie jest obrzydliwy jak wielu twierdzi, choc amantem raczej nie bedzie :P Co nie zmienia faktu, ze jest swietnym aktorem.
Taka mala dygresja... :P