Filadelfia

Philadelphia
1993
7,9 294 tys. ocen
7,9 10 1 293991
7,5 48 krytyków
Filadelfia
powrót do forum filmu Filadelfia

slaby 4/10

ocenił(a) film na 4

film jest zwyczajnie nudny.mialam co do niego oczekiwania a tak na prawde wlecze sie jak flaki z olejem a caly ten proces nie ma za grosz polotu.mało tego jak dla mnie na pierwszym planie postawiono przemiane adwokata ktory zaakceptował gejow i chorych na aids,zas to co powino byc uwydatnione czyli walka o prawa w sadzie jest na 2 palnie i bardzo nudno pokazane

ocenił(a) film na 10
Martka

Dobra wracaj do oglądania zbuntowanego anioła bo do oglądania ambitnych filmów się nie nadajesz.

ocenił(a) film na 4
Buker7

hahaha czemu mnie to nie dziwi.ja to nie wiem czy tutaj sa sami kretyni ktorzy nie maja zadnej argumentacji do rozmowy i dyskusji!tylko napisza idz sobie ogldaj zbuntowanego czy cos innego!a czy ja mowie ze to jest dobre kino ogldam bo lubie a nie bo jest dobre!i nigdzie nie napisalam ze Filadelfia nie jest ambitna!film jest dosc dobry ale nudny i mnie sie nie podoba!mnie kretynie!i jak nie wiesz co napisac to nie wyganiaj mnie na zbuntowanego bo juz nie leci w telewizji hahaha

ocenił(a) film na 10
Martka

Pewnie masz nagrane na kasecie hahaha:P Jest dośc dobry czyli dajesz 4/10. No to "Ojcu chrzestnemu" pewnie na 5 wyciągniesz.

ocenił(a) film na 4
Buker7

hahaha nie wiem czy wiesz ale vhs-ow juz dawno sie nie uzywa.wow to sie wypowiedziales kolejna argumentacja hahaha a co dam ojcu chrzestnemu to moja sprawa z reszta teraz pisze o Filadelfii.Ty wiedze nie umiesz sie wypowiedziec tylko dogryzac innym i najezdzac na ich opinie .ale musisz byc malo kreatywny zal mi ciebie.i nie nie dopisuj ze pewnie jak lecial zbuntowany to sobie jeszcze na kasetach nagralam bo to bylo dawno hahaha

ocenił(a) film na 10
Martka

vhs-ow sie nie uzywa hahahaha(i ten głupi śmiech) a co używasz gramofonu czy sobie slajdy na ścianie puszczasz rzutnikem. Patrząc na twoje wypowiedzi mam wrażenie że masz z 10 lat. Porażka

ocenił(a) film na 4
Buker7

no jak ty uzywasz kaset vhs to ja ci wspolczuje bo ja to nosnikow dvd hahaha taaak mam 10 lat a ty wciaz nie wiesz co napisac tylko walisz glupoty o mnie .jaki bedzie kolejny komantarz hahaha uuu moze mi zazuc ze sobie pieluszki zmieniam nawet sie nie umiesz wyslowic tylko jedno zdanie z wrzuta pisac kretyn hahaha

ocenił(a) film na 4
Martka

z reszta nie gadam z takimi kretynami co nawet sie wypowiedziec nie umieja i nie maja swojego zdania do tej pory to sie dowiedzialam tyle ze ogladam zbuntowanego uzywam vsh i mam 10 lat hahah wiesz nie wiem jak sie wyrazaja 10 latki ale pozdrow koleznaki :)))

ocenił(a) film na 10
Martka

Nie vsh tylko vhs kretynko. Sypnełaś teraz żartem z tym ze ja mam 10 lat ja przed chwilą sama się przyznałas ze masz tyle. Widze że przestałas pisac swoje "hahaha", widocznie nie tylko mnie to wkurzało.

ocenił(a) film na 10
Martka

Jezu ty jesteś naprawdę jakaś inna! Pewnie na płytach dvd masz wszystkie odcinki Czarodziejki z księżyca skoro tak często używasz dvd. Jeszcze jedno naucz sie pisać (bo masz z tym duże problemy) i nie pisz cały czas swojego "hahaha" jak jakiś niedorozwój.

ocenił(a) film na 6
Buker7

buker to jak zwykle prowadzi rozmowy na poziomie hahaha nie potrafi wymienic sie argumętami tylko odrazu kontruje osobe co wypowiada sie krytykująco na temat jego ulubionego filmu heh co za półmózg

ocenił(a) film na 4
SLukasz

dzieki!nareszcie ktos napisal prawde.dokladnie, ja tylko pisze ze mi sie film nie podoba bo od tego jest to forum a ten najezdza na mnie.takie wyszukiwanie slabych punktow kto co ma w ulubionych filmach i nic wiecej nie pozostaje jak sie posmiac z takich ludzi hahaha nawet argumentu nie umieja napisac zlozyc jedengo zdania w tym celu.a najlepsza jest dyskusja o vhs hahaha moze on powinen siedziec na jakims forum wzuta na ludzi za filmy ulubione filmy hahaha

ocenił(a) film na 4
Martka

i chce dodac ze to ze ogladalam zbuntowanego nie swiadczy o moim zlym guscie.albo czarodziejke z ksiezycza kiedy mialam 10 lat to juz nawet nie wspomne:|moim zdaniem to oczywiscie nie jest nawet troche dobre gatunkwo ale jako dziewczyna lubie sobie czasem o milosci poogladac:D:D:D

ocenił(a) film na 10
Martka

To sie zarąbiście dobraliście teraz. Nie najeżdżał bym na ciebie tak bardzo gdyby ten twój głupi komentarz "film jest dość dobry ale daje 4" Jak można dać taką ocenę filmowi który jest co najmniej dobry?! Nie rozumiem takich ludzi a slukasza szczególnie. I powiedz mi Jeszcze Martka co cię tak bardzo śmieszy w rozmowie o VHS? Chyba to że nie umiesz tego słowa napisać tylko piszesz VSH.

ocenił(a) film na 10
Buker7

Jeszcze jedno Slukaszu jak wymieniać swoje poglądy z ludzmi co nie mają najmniejszego pojęcia o dobrych filmach?

użytkownik usunięty
Buker7

ayy buker ;) emocjonujesz sie nie potrzebnie spokojnie :) Martka ma zdanie jakie ma już trudno jedni oglądają Filadelfie inni zaś Dziki Księżyc...;] i pewnie filmy tego typu są oceniane na 10:P a Slukasz to ma powalone w głowie więc co do neigo to sie nie wypowiadam...
Cya:*

ocenił(a) film na 10

Święte słowa;)

ocenił(a) film na 8
Buker7

martka na 9 ocenia "King Konga" haha...a słuchajcie tego...na 10 "Czarodziejki z księżyca":D ..no comment

ocenił(a) film na 10
die17

Wracaj do oglądania Czarodziejek bo jesteś niedojrzała i za dziecinna żeby zrozumieć ten film....