PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=121109}

Football Factory

The Football Factory
2004
7,2 33 tys. ocen
7,2 10 1 33347
6,8 9 krytyków
Football Factory
powrót do forum filmu Football Factory

10/10

ocenił(a) film na 10

Filmik według mnie tez lepszy od Hooligans, ponieważ wydaje mi sie bardziej rzeczywisty. Wystepuja także fragmenty humorystyczne :D Najlepsze bylo jak dziadek palił skręta :P heh wnuk dał to było trzeba palić.
moja ocena to 10/10

piepior

hmm jasne lepszy od hooligans???? Football factory bylo nudne i o jakis starych faciach nie podobal mi sie. Hooligans byl 100000 razy lepszy jesli ktos sie ze mna zgadza to piszcie!!!

martusia_dabrowska

ja sie z tobą zgadzam w 100 % football factory jest beznadziejne, a hooligans zamiata i w ogóle nie wiem dlaczego porównujecie ten film z hooligans jak opni one praktycznier nie mają nic ze sobą wspólnego, poniewaz w hooligansie praktycznie chodzi tylko o rozróbe i ogolnie film jest przedni... nie, nie wiem co napisac poprostu "hooligans" 100 razy lepszy!!

ocenił(a) film na 10
piepior

Dla kazdego prawdziwego fana ANGIELSKIEGO futbolu i angielskiej kultury football factory jest nieporownywalnie lepszy od GSH.
FF to moj ulubiony film widzialem go juz kilkanascie razy i moge ogladac zawsze i wszedzie. W hooligansach polowa rzeczy to bajka bo kto naprzyklad widzial zeby jakis amerykaniec przyjezdzajac do anglii nagle stawal sie czlonkiem bojowki takiego klubu jak west ham-ten film jest dla panienek.
Dla facetow zdecydowanie polecam football factory to jest angielska rzeczywistosc londynskich slumsow i nikt tego nie zaprzeczy.

zbiju_2

Ogladałam oby dwa filmy i z ręką na sercu o wiele korzystniej wypada FF, a fakt że Hooligansów oglądałam nieco pózniej od FF przesądził całą sprawę. Jeden z ulubionych filmów, czego o H powiedzieć nie mogę; Wood był nawet nieco groteskowy w tej roli - te jego lękliwe oczęta... ;-)

>Dla facetow zdecydowanie polecam football factory.
Kobiety też się lubują ;>