ze ten film nie wiem czy Abramowicz miał na to wpływ powstał jak wszyscy wiemy o kibicach Chelsea. Ukazuje on ich kibiców jako ćpunów, łobuzów, rasistów i zwykłych debili mowic krótko. Natomiast wracajć do rasizmu nie tylko w tym filmie sa tak ukazani jako rasiści ale tez asystenci Mourinho wyzywali Samuela Eto'o od małpy. Dlatego kibicuje Barcelonie a nie Chelsea i wiem ze dobrze zrobiłem a jak ktos uwaza ze nie to chetnie sie z nim posprzeczam.
"Wiem ze dobrze zrobilem" - chodzi Ci o podjecie decyzji w sprawie ktorej druzynie kibicujesz? Hahaha.. spoko:) Wiesz.. ja tez duzo bardziej lubie Barcelone od Chelsea czy Realu ale wlasnie dlatego ze graja piekny football i nie kieruja sie zasada ze pieniadze zagwarantuja zwyciestwo z kazdym innym teamem. Udowodnil to Liverpool eliminujac klub Ambramowicza. A kierujac sie zachowaniem kibicow to troche dziwnie.. kazdy wie ze wsrod kiboli konkretnej druzyny znajduja sie debile jak i normalni ludzie kochajacy ten sport - bez wzgledu czy to Barcelona czy Chelsea.
Pozdro
jesli myslisz ze barca nie ma takich kibicow to jestes w wielkim bledzie hehe
tylko komu ty bedziesz kibicowal bo niewiem czy jakis klub nie ma takich kibicow