PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1021976
8,0 97 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Ten film oglądałam jak był puszczany w moim Radexie z Wawy. Gdyby nie to nigdy nie zmusiłabym
sie do obehrzenia go w całości. Ten film jest tak tępy jak tytółowy bohater. Nie wiem za co zdobył te
nagrody. Nasze ,,W Pustyni i w Puszczy " z 2001( widziałam 3 razy) było 10000 razy lepsze a takich
nagrod nie dostało. Od tego filmu bolała mnie w autobusie glowa!

ocenił(a) film na 10
EwaAnna1992

Czytając takie rzeczy, żałuje że powstał internet. Może sama siądź i nakręć coś lepszego skoro tak świetnie znasz się na kinematografii ?

EwaAnna1992

To nie jest sprawiedliwa ocena skoro uważasz, że film jest taki jak ty.

ocenił(a) film na 10
EwaAnna1992

Może po prostu nie dorosłaś do tego filmu i Twój mózg nie jest w stanie pojąc o co w nim chodzi.
Poczekaj kilka lat i wróć do tego filmu.

EwaAnna1992

Dla mnie w pustyni i w puszczy to żadne arcydzieł, a film obejrzałam kiedyś jak byłam bardzo mała, nie pamiętam go dokładnie ale fabułę kojarzę, musiało w ni coś być skoro go zapamiętałam

ocenił(a) film na 10
EwaAnna1992

Bardzo mi przykro, że nie zrozumiałaś tego filmu, jak również bardzo mi przykro, że nie nauczono Cię w szkole zasad ortografii oraz interpunkcji. Ale, jak widać, im niższy iloraz inteligencji, tym mniejsze zrozumienie dla tego filmu. A jeśli tak bardzo lubisz "W Pustyni i W Puszczy", to polecam, byś przeczytała książkę, na której podstawie zrealizowano ten film. No chyba, że nie plamisz rąk takim zajęciem, jak czytanie, co bardzo prawdopodobne.