PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1021976
8,0 97 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Istna tragedia. Porażka reżyserska, nie wiem co ludzie widzą w tym
obrazie. Fatalny, mało oryginalny i przewidywalny do bólu scenariusz.
Porażka scenarzysty. Drętwa i mało wyrazista gra aktorska. Muzyka nie pozwalała
skupić się na filmie, ale w sumie i tak nie było na czym. Przereklamowana obsada,
osobiście widziałbym innych aktorów, choć nie wiem czy naprawiłoby to ten film.
(Adam Sandler, Jared Leto, Jessica ALba). Straciłem dwie godziny na tego gniota.
Od razu usunąłem z dysku.

kinomaniak90

Jessica Alba? W 94 roku miala jakieś 13 lat.. A więc, w jakiej roli ją widzisz?

x3Gentleman

Nie wdawaj się w polemikę z nim. Od razu widać, że to troll.

ocenił(a) film na 9
x3Gentleman

Ale Jessica Alba grała w tym filmie. To ta dziewczynka co siedziała po lewej w żółtym autobusie nic nie mówiła i patrzyła w okno. A Adam Sandler to ten odwrócony plecami wędkarz, widziany przez sekundę, co siedział na moście i łowił ryby z Jaredem Leto jak Forest biegł.

ocenił(a) film na 9
nemo999

Idiota?

ocenił(a) film na 9
filmwebowiec15

Co do idioty to tą rolę grał (zresztą świetnie) Tom Hanks...

ocenił(a) film na 9
nemo999

sorry ale ty chyba jesteś jakimś niedorozwojem, zadałem ci pytanie, a ty nawet nie potrafisz odpowiedziec

ocenił(a) film na 9
filmwebowiec15

Tak !!! Tom Hanks grał niedorozwoja. Ale jakie ten niedorozwój miał życie, jak potrafił się nim cieszyć, jak je w prosty i szczęśliwy sposób odbierał i co w zamian dostał. No ale cóż lepsze są takie bystrzaki jak Ty, plujące jadem.

ocenił(a) film na 9
nemo999

nie no człowieku przechodzisz samego siebie, weź już lepiej nic nie pisz i zamknij twarz

filmwebowiec15

no chyba ty..

ocenił(a) film na 9
rickyyy

co ja???pytam się do kur** nędzy CO JA?

ocenił(a) film na 8
filmwebowiec15

Kolega nemo999 zabil Cie prosta ironia, tyle ze ty nie mozesz tego pojac. Probujesz mu udowodnic, ze jest idiota a on dalej w ten sam sposob cie osmiesza. Chciales z kogos zrobic debila, a wszyscy za idiote maja Ciebie. Live Is brutal.

ocenił(a) film na 9
rickyyy

co ja???pytam się do kur** nędzy CO JA?

filmwebowiec15

ty zamknij twarz do k. nędzy ...

ocenił(a) film na 9
rickyyy

Słuchaj, takimi prostymi i żałosnymi tekstami proszę się do mnie nie odnosic.Jestem kulturalnym człowiekiem ale widzę, że niektórzy prezentują poziom gimnazjum, smutne.

filmwebowiec15

''co ja???pytam się do kur** nędzy CO JA?'' ach no tak to nie Ty pisałeś... smutne

ocenił(a) film na 9
rickyyy

W niektórych sytuacjach przekleństwa są wskazane, szczególnie podczas rozmów z ludźmi z niższej półki.

filmwebowiec15

''Słuchaj, takimi prostymi i żałosnymi tekstami proszę się do mnie nie odnosic.Jestem kulturalnym człowiekiem ale widzę, że niektórzy prezentują poziom gimnazjum, smutne.''
teraz to sie tyczy do ciebie.. bo ja nie wiem czy przekleństw uzywa kultularny człowiek ? jestes smiszny.

ocenił(a) film na 9
rickyyy

Jesteś żałosny, nie mam zamiaru z tobą rozmawiac, popraw się albo chociaż przeproś za te złe słowa na mój temat.

filmwebowiec15

''Idiota?'',''sorry ale ty chyba jesteś jakimś niedorozwojem, zadałem ci pytanie, a ty nawet nie potrafisz odpowiedziec'', ''nie no człowieku przechodzisz samego siebie, weź już lepiej nic nie pisz i zamknij twarz'', ''co ja???pytam się do kur** nędzy CO JA?''... kto tu jest żałosny ? kto na kogo używa złe słowa ? aż mi się ciebie żal robi, że masz z sobą takie problemy...

ocenił(a) film na 10
rickyyy

fakt, żałosne. nie marnuj energii na odpisywanie, nie ma sensu.

ocenił(a) film na 10
nemo999

Właśnie tak jak piszesz. Lecz co niektórzy nie potrafią odebrać tego filmu jak należy. Dla nich to durne dwugodzinne wypociny ,nic nie wnoszące do kanonów kina. Prawda jest jednak taka ,że akurat ten film jest jednym z najlepszych i najmądrzejszych jaki kiedykolwiek powstał. Forrest jest wyśmiewany ,ale nie jeden chciałby być kimś tak zapatrującym się na świat człowiekiem. Być ciągle sobą i żyć w takim optymizmie :)

ocenił(a) film na 10
djrav77

tak jak piszesz przyjacielu:)

ocenił(a) film na 10
nemo999

brawo nemo! niszcz gościa!

kinomaniak90

jeżeli ty mówisz, że jest przewidywalny to ja powinnam chyba dac jeszcze raz 10 na złość tobie. tam się milion rzeczy na s dzieje ..
jeśli nie rozumiesz filmu to współczuje.

ocenił(a) film na 10
kinomaniak90

Dobra tam, zwykła prowokacja. Nawet nie oceniłeś tego filmu. Tak sobie napisałeś. Nikt kto widział ten film, nie napisał by szczerze takich głupot.

ocenił(a) film na 9
Kakarottto

Ojj...a jeszcze będziesz zaskoczony;) Widziałam gorsze przypadki;)

ocenił(a) film na 9
kinomaniak90

Nie znasz się, tępaku !

ocenił(a) film na 8
kinomaniak90

Rozumiem, że komuś film może się "nie do końca" podobać, mieć jakieś wady - każdy ma swoje upodobania. Ale żeby od razu dawać 1? To jest już przesada...

ocenił(a) film na 10
kinomaniak90

buuuuuuuuuuuuuuuuuu