PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026709
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

Film genialny, płacze się na nim ze śmiechu i ze wzruszenia. Genialna ścieżka dźwiękowa,
genialne zdjęcia. Dla mnie najlepszy film jaki oglądałam. Jeśli ktoś pisze, że ten film jest kiepski
to znaczy, że albo jest kompletnie pozbawiany wrażliwości albo mega pusty. Oglądała ten filmy już
wiele raz i za każdym razem robi na mnie takie samo wrażenie.

ocenił(a) film na 10
kefano

Zgadzam się! Mój ulubiony film. Doskonała rola Toma Hanksa, wspaniała, klasyczna, rockowa muzyka i świat z punktu widzenia nie do końca rozwiniętego chłopaka o wielkim sercu.

ocenił(a) film na 8
kefano

Bez przesady, film bdb, ale na pierwszą dziesiątkę nie zasługuje, na drugą najwyżej. W każdym razie nie przeszkadza mi on w TOP 5. Nietykalni, których nie powinno być w TOP 100 i mila, której nie powinno w TOP 50 to gorsze kretyństwa rankingu na filmwebie

użytkownik usunięty
kefano

Nie przesadzaj

ocenił(a) film na 10
kefano

Bez przesady. Forrest nie jest , aż taki dobry. Jest bardzo dobry , podobał mi się , bardzo mi się podobał , ale są lepsze filmy , które grają na emocjach. Dramaty ogólnie są najlepsze ;).

ocenił(a) film na 10
GTRcreative

Ja właśnie nie lubię takich klasycznych dramatów. W Forreście lubię, że jest przede wszystkim pozytywny a nie wstrząsający. W tym filmie nawet najtragiczniejsze wydarzenia jak np śmieć bliskiej osoby pokazana jest z wielkim dystansem. Do tego super zdjęcia i świetna muzyka. Po prosty genialny.

ocenił(a) film na 10
kefano

Requiem dla snu
Slumdog. Milioner z ulicy
Skazany na bluesa
Truman Show
Charlie
Now Is Good
Wesele
Ucieczka w milczenie
Człowiek pies
Cast Away - poza światem
Ósmoklasiści nie płaczą
Świnki
Symetria
Lilja 4-ever
Nigdzie w Afryce
Czas Apokalipsy
Hooligans

Obejrzyj sobie te filmy. Są naprawdę dobre.

ocenił(a) film na 10
GTRcreative

Większość mam już za sobą jedne lepsze drugie gorsze. Widzę , że mamy podobny gust.

ocenił(a) film na 10
kefano

zgadzam się - jeden z lepszych filmów, jakie widziałam i według mnie zasługuje na top10:)