Jak w temacie, pełno tępych lasek, które oglądają tylko D jak d_pa lub drugą miłość ;p, chciałbym poznać kogoś kto lubi oglądać filmy i się tym interesuje i pomyślałem, że "w Gumpie" się ogłoszę, bo czy jest lepszy film ? ;). Ja woj podlaskie...
Forrest Gump to świetny film xD Powiem szczerze, że bardzo mi się podobał. Polecam też gorąco też film http://www.filmweb.pl/film/The+Ledge-2011-562677. Powiem szczerze, że filmy a la okruchy życia są niesamowite. Przepadam też za fantasy, science-fiction, komediami i horrorami. Nienawidzę romansideł i banalnego kina.
Hej, poleciłbyś mi jakiś film który ci się spodobał? Widzę, że mamy podobny gust. Najlepiej z horrorów.
Ja nie ma ulubionych gatunków, ważne aby był dobry w swoim gatunku. Nie od dziś wiadomo, że dziewczyny to się lubią bać, prawie każda lubi horrory ;), choć mi po obejrzeniu Egzorcysty gdy miałem 14 lat już żaden nie straszy ;p. S-f jak najbardziej szczególnie o komiksowych i superbohaterach :D
A to ciekawe, ja chyba nie znam dziewczyny, która by nie lubiła horrorów ;). Kiedyś byłem fanem horrorów ale już mi zbrzydły, prawie wszystko już było, wolę obejrzeć jakiś klasyk niż coś nowego ;p
Cóż za wymagania... Można wiedzieć czemu z góry zaznaczasz, że chcesz nawiązać konwersacje z kobietą? Skoro Twoim zamiarem jest rozmowa o filmach to płeć nie powinna mieć znaczenia ;)
Nie no wiesz, wolę dziewczyny a nie chłopaków ;p.. a płeć zawsze ma znaczenie ;)
Rozumiem, że wolisz dziewczyny a nie chłopców, jednak jeśli interesuje Cię rozmowa o filmach to myślę, że płeć rozmówcy nie ma większego znaczenia. No chyba, że chcesz poznać kobiecy punkt widzenia... To już inna sprawa ;P
To już niech będzie, że chce poznać kobiecy punkt widzenia..., po prostu szukam bardziej koleżanki niż kogoś do rozmów ;)
Wiesz... Może i się nie znam, ale wydaje mi się, że koleżanki 'służą' między innymi właśnie do rozmów.
I jakby co to wiem - czepiam się. Ale czyż właśnie nie takie są kobiety? We wszystkim potrafimy się czegoś doszukać ;)
Ten facet chce sobie po prostu poruchać. Słusznie się czepiasz, bo o filmach można rozmawiać zarówno z kobietą i facetem i to żadna różnica. Punkt widzenia każdy ma inny, może być kobieta która ocenia jak facet a także odwrotnie, a jego gówno obchodzą jakieś punkty widzenia, a wskazuje na to - ,, to już niech będzie ,,. W pierwszym zdanie nazwał kobiety oglądające polskie seriale - tępymi laskami, a z jego zachowania wynika, że sam jest tępym fiutkiem. Jestem facetem i żal mi takich osób jak on, który myśli fiutem a nie mózgiem.
Miło mi, że ktoś się ze mną zgadza. Ratujesz honor facetów udowadniając, że nie każdy z nich myśli dolnymi partiami ciała ;)
Widzę, że PrzygodyMerlina mierzy wszystkich swoją miarą i ocenia człowieka nic o nim nie wiedząc..... chyba jasno można wywnioskować, że szukam dziewczyny która interesuje się filmami, a Twoja wypowiedź o "ruchaniu" świadczy właśnie o tobie jak traktujesz dziewczyny....
,, Widzę, że PrzygodyMerlina mierzy wszystkich swoją miarą i ocenia człowieka nic o nim nie wiedząc ,, - ironia? Właśnie mnie oceniłeś nic o mnie nie wiedząc. Zastanów się co piszesz. Tak się składa, że szanuje dziewczyny, a takich co się naprzykrzają typu: ,, chcę pogadać z dziewczyną o filmie, i musi być to dziewczyna bo jest dziewczyną ,, - jest dla mnie żałosne. To o "ruchaniu" było potoczne i chyba nie zrozumiałeś przekazu tego zdania. Jak moje zdanie świadczy o tym, że źle traktuje kobiety, to jaki ty masz do nich szacunek nazywając wiele z nich ,, tępymi laskami ,, tylko ze względu na oglądanie seriali typu Pierwsza Miłość ( którego sam też oglądałem kiedyś i nie uważam go za zły ).
Aaa o to chodzi...nadepnąłem ci na odcisk hehe, nazywasz mnie tępym fiu..kiem a sam jesteś przygłupem i tępym fiutkiem , zresztą wystarczy spojrzeć na twój nick jaki facet fascynuje się takim serialami? kończysz podstawówkę? Może jak podrośniesz to zaczniesz dostrzegać różnice między kobietą a facetem, i to czego bardziej potrzebuje facet( i nie pisze tu o sexie)..chyba że jesteś gejem. Wciąłeś się w mój temat jak sęp i próbujesz mnie dyskryminować bo nazwałem tępymi ludźmi tych którzy ekscytują się takim badziewiem jak "pierwsza miłość".
Ja mam prawdziwe swoje zdjęcie i nazwisko na profilu nikogo nie udaje i nic nie ukrywam.
Szukam laski do "poruchania" na filmweb w profilu mojego ulubionego filmu, który świadczy i inteligencji i wrażliwości na wstępie obrażając laski, które mogłyby mi dać "poruchać"? Trzeba być takim tępakiem jak ty żeby tak pomyśleć anonimowy cwaniaku, ciekawe czy powiedziałbyś mi to wszystko w twarz. Zawsze się znajdą takie trole jak ty tylko po to żeby siać zamęt i wkur... ludzi..
Tak jest lepszy film, Zielona Mila ;-) a i Przygody Merlina to moj ulubiony serial, o gustach sie podobno nie dyskutuje ;)
Znam wielu facetow, ktorzy ogladaja przerozne seriale i nie nazwalabym ich przyglupem i tepym fiutk*em.
Z racji, że Zieloną Milę także bardzo lubię nie będę dyskutował który film jest lepszy, a z całą pewnością oba są lepsze od jakiś Przygód Merlina ;p, a z fi..tkiem ja nie zacząłem więc wybacz. Chciałem poznać dziewczynę o podobnym guście a nie się wykłócać i siać zamęt. Tyle w temacie.
Przygody Merlina to serial, a Zielona Mila i Forrest Gump to filmy, wiec nie wiem jak mozesz porownywac. Dla Ciebie lepsze dla kogos innego nie.
Seriale do zabicia czasu sa potrzebne tak samo jak i filmy. Nikt Ci nie kaze ich ogladac, ale nie musisz wyzywac lasek, ktore to robia-troche to chamskie z Twojej strony ;) Moze sie czepiam, ale Twoja wypowiedz wywoluje fale raczej negatywnych komentarzy i watpie zebys kogos tutaj znalazl. Moze zle po prostu napisales.
wow, fale? Nie przesadzaj. A w poście użyłem słowa "tylko", a nie że ktokolwiek ogląda jakiekolwiek seriale to jest tępy...to różnica.
FIlmweb to nie portal randkowy..."Do rozmów o filmach" , jasne...Chcesz się z jakąś styknąć i tyle.
Więc idź na portale od tego , a nie tam na filmweba...