PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=998}
8,5 1 milion ocen
8,5 10 1 1026709
8,0 99 krytyków
Forrest Gump
powrót do forum filmu Forrest Gump

nuda, nuda i jeszcze raz nuda. film wyłącznie na jeden raz

ocenił(a) film na 9
stooleyash

wiesz... cholernie mnie ciekawi jaki film w twoim mniemaniu dostałby 10 na 10? prosze napisz co to by było? Spiderman? a moze Piła3?

Aryjczyk_2

Ja też nie lubię "Forresta...". Dałem mu nawet 1/10. :P Ale nie mam nic do tych, którzy ten film uwielbiają. Wasza sprawa. :P I nie mam w ulubionych "Piły" ani "Spidermana". Nie dałem też tym filmom 10. Trochę więcej luzu! Nie musi mu (czy mi) podobać się ten film.

ocenił(a) film na 4
Aryjczyk_2

Rany gościu to tylko opinia, udaj się do psychologa bo masz jakiś problem widzę xD

ocenił(a) film na 9
robercik1010

Komentujesz wpisy sprzed 11 lat. Fajnie:) btw skończyłem studia, była to psychologia;)

ocenił(a) film na 9
Aryjczyk_2

*w międzyczasie

ocenił(a) film na 4
Aryjczyk_2

Komentuje bo chcę wyrazić swoją opinię i mogę, nawet jak by minęło sto lat
No super, to powinieneś wiedzieć, że to opinia i wściekanie jest nieuzasadnione ;)

ocenił(a) film na 9
robercik1010

Po pierwsze; ja się nie wściekam i raczej nigdy nie frustrowały mnie cudze komentarze, taki nawyk. Po drugie, to chyba Ty gdzieś poniżej pisałeś coś o pluciu innych więc zakładam że to Tobą bardziej emocje szarpią. A tak ogólnie to mam gdzieś ten topic. Have a good day Sir!

ocenił(a) film na 4
Aryjczyk_2

Cytuję "stooleyash = nuda, nuda i jeszcze raz nuda...wyłącznie na jeden raz XD" to trochę brzmi jakbyś próbował mu dogryźć
Nie tylko irytuje mnie fakt, że jak komuś się coś nie podoba od razu jest opluwany i wyzywany, trzeba pozgłaszać.

A dziękuję i wzajemnie ;)

ocenił(a) film na 10
stooleyash

Co ty się znasz jebany idioto, weź sie pałuj a nie prowokuj ludzi!

ocenił(a) film na 4
tommy17

Masz inne zdanie to będę cię opluwać, beka

ocenił(a) film na 10
stooleyash

Jestem ciekawa jakie filmy Cię kręcą. Pewnie cos z półki "zadźgaj mnie łyżeczką od herbaty" =="

ocenił(a) film na 4
Zoe_2

Hej, też oceniłem ten film słabo a nie kręcą mnie Piły, co za durne przekonanie

ocenił(a) film na 10
stooleyash

Nie dziwię się. Jeżeli dąłeś 10 ptk. Dodzie to rzeczywiście nie może ci się podobać.

ocenił(a) film na 4
radiomaryjarydzyk

Rany, czy wy ludzie jesteście aż tak głupi że nie możecie przełknąć czyjejś opinii bez bólu tylnej części ciała?

ocenił(a) film na 10
stooleyash

Czasami zastanawiam się, czy to, że uważam ludzi słuchających Dody Elektrody za głupszych jest słuszne i czy można oceniać ludzi wg kategorii muzyki jakiej słuchają. Po przeczytaniu twojego postu utwierdziłem się w przekonaniu, że jest to słuszne.

ocenił(a) film na 10
Kasspo

Do muzyki dody nic nie mam, ale do jej sposobu bycia tak. Jeżeli ktoś daje jej 10 ptk. to znaczy, ze po prostu podoba mu się jej styl, jej sposób bycia i to jak się zachowuje. Mi osobiście Doda nie przypadła do gustu. Zraziła mnie swoją sztucznością, staraniem się być kims kim nie jest, i zgrywania zbuntowanej kiedy rzeczywiście taka nie jest. Ale każdy ma swoje zadnie i tego ludziom nie bronię.

Pozdrowienia

ocenił(a) film na 9
radiomaryjarydzyk

Chyba nie rozumiem, co wy tak o tej Dodzie? skad ona sie tu wogole wziela? :)

ocenił(a) film na 10
Aryjczyk_2

Musisz spojrzeć do zakładki "oddane głosy" użytkownika stooleyash (założyciel tematu). Tam u niego doda jest oceniona na 10.

ocenił(a) film na 9
stooleyash

No cóż, w końcu o gustach się nie dyskutuje, ale to nie jest film akcji, gdzie strzelają i mordują... co według niektórych jest szczytem dobrej zabawy.

ocenił(a) film na 9
Ase

niby sie o gustach nie dyskutuje, ale czy o braku gustu też nie można ? :)
Film rewelacyjny. a co do Dody to fajna laseczka

ocenił(a) film na 9
stooleyash

stooleyash = nuda, nuda i jeszcze raz nuda...wyłącznie na jeden raz XD

ocenił(a) film na 10
Aryjczyk_2

cóż... Proponuje zamknąć ten tenmat bo ta dyskusja nie ma sensu. Kążdy ma swoje upodobania i niech głosuje jak chce. Jego sprawa i już.

KONIEC

ocenił(a) film na 9
radiomaryjarydzyk

cóż... Proponuje zamknąć ten tenmat bo ta dyskusja nie ma sensu. Kążdy ma swoje upodobania i niech głosuje jak chce. Jego sprawa i już.

KONIEC

KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KONIEC
KROPKA

ocenił(a) film na 4
Aryjczyk_2

Widać jak niektórzy mają ból tylnej części ciała bo ktoś skrytykował ich ulubiony film xDD

ocenił(a) film na 10
stooleyash

No cóż widać nie rozumiesz takich filmów. Nie mam zamiaru Cie obrażać ani krytykować bo to bez sensu każdemu podoba się co innego. Ale mówić że film ten jest bardzo słaby to poprostu kompromitacja do piszącego to oraz utwierdza mnie w przekonaniu że nie znasz się na filmach, badź też jesteś jeszcze za młody i nie rozumiesz jego sensu. Wierze, że jednak dojrzejesz do filmów takiego kalibru. Jak dla mnie to jeden z najlepszych filmów w historii kina jeśli nie najlepszy, a rola Toma Hanksa jest poprostu fenomenalna, na stałe zapisała się do annałów kina. Serdecznie polecam 10/10.

ocenił(a) film na 10
moorgooth

"wiesz... cholernie mnie ciekawi jaki film w twoim mniemaniu dostałby 10 na 10? prosze napisz co to by było? Spiderman? a moze Piła3?"

Co za problem? Wejdz na jego bloga i sprawdz. Z tego co widziałem to na przykład: Mission Impossible 3, Martwica Mózgu i jeszcze kilka znakomitych filmów. Z aktorek to Doda zagarnęła dziesiątkę.

ocenił(a) film na 10
Motorcycle_Boy

eeeejjj...nie podobał mu/jej sie to trudno..dla jednych to film wspaniały (tak jak dla mnie) a inni na nim zasypiają (jak autor posta)..i choc nie podał zadnych konkretnych argumentów, to nie powód, zeby go wdeptac bluzgami w ziemie...troche kultury dzieciaki, troche kultury..

ocenił(a) film na 9
wuyeq

to ma byc kultura: "nuda, nuda i jeszcze raz nuda. film wyłącznie na jeden raz" no jak tak mozna? az mi zyłka z wrazenia wyszła na czole;P

ocenił(a) film na 4
moorgooth

Ale adaptacja najgorsza, mnie jako fana książki odrzuca

ocenił(a) film na 10
stooleyash

O gustach się nie dyskutuje, więc nie będę komentował twojej oceny. Ale pisz za siebie.

ocenił(a) film na 4
serialkiller1990

Za mnie też pisze ;)
Czyli jest nas dwóch (a może nawet więcej)

użytkownik usunięty
stooleyash

Hahaha, Terminator 3 na 10. Ten Terminator był niezły, ale żeby go na 10 oceniać? Rozumiem żeby jedynkę, albo ukochaną dwóję ocenić, ale żeby najgorszą część na dychę?

ocenił(a) film na 9

ta dyskusja się toczy od 2007 roku:) hehehe

użytkownik usunięty
Aryjczyk_2

Hahaha, czyli ty ciągle jesteś aktywny, myślałem że nikt tutaj nie odpisze. Sam nawet myślałem że nie ma sensu tego pisać, ale napisałem. Ok, koniec dyskusji.