mowie wam już od reklamy w kinie już na 100% na to nie pujde bo jak mozna robic filmy dla dzieci czarno biale i wogule nie lubie takich postaci
"Pani"? Mnie się osobiście wydaje, że owa "Pani" mieści się w przedziale wiekowym 11-17. Mówią mi o tym tytuły na jej profilu (iCarly i High School Musical chociażby:P) i totalny brak szacunku do własnego języka:)
Podsumowując - dobrze, że tego typu osoba zostawi twórczość Burtona w spokoju :)
Chciałbym napisać coś subtelnego, troszkę sarkastycznego, tak żebyś sama nawet nie zorientowała się jak bardzo głośno śmieję się z Ciebie w duchu ale niestety, jedyne co mi przychodzi na myśl to "jesteś jełopem" :(
EJ, A WIESZ RZE MASZ RACJE?
ja chyba terz (albo tesz, nie wiem) nie pujde, bo to czarno białe i dla dzieći. Twuj argument ponad wszyskie! (:
p.s nie wydaje mi się żeby @megi9 robiła sobie jaja, wystarczy przeglądnąć filmy (głównie te nowsze filmy familijne oraz bajki) które ogląda :)
Rany boskie nawet w opisie filmu było Animacja, Horror, Komedia ! Luzdie (ci co myślą, że to bajka) Czy wy naprawdę nie zrozóżniaćie filmu animowanego od bajki ?? Nawet Shrek to nie bajka tylko film animowany ogarnijcie się. Jak wam się zwiastun nie podoba to nie idźcie na ten film kropka. Ja osobiście chętnie się pofatyguje na ten film bo lubie filmy Butrona pozdrawiam :-)
Czarność i biel dodają mrocznego charakteru, a z postaciami się z Tobą zgadzam.