Odnoszę wrażenie, że niektórzy nie pojmują, że 10 gwiazdek to w zasadzie daje się filmom, które mają jakąś mega wartość i często przechodzą do kanonu. Rozumiem, że o gustach się nie dyskutuje, że komuś może się w cholerę podobać, ale jednak dopisywanie do Ojca Chrzestnego czy Metropolis albo...czegoś pamiętnego i ikonicznego, z takim "dziełem" w kategorii ARCYDZIEŁO... ludzie...błagam. Co z wami nie tak. Się płakać się chce się...
Nowy w internetach? Spójrz na datę powstania "dziesiątkowych" kont. Prawie wszystkie one powstały co najmniej w dniu premiery lub później. To jest znana technika. Tworzy się fake konta, żeby podbić ocenę.
Gdzie można prześwietlić konta, które dały 10? Około 1000 kont dało 10/10, ale pokazuje mi tylko około 120, bo tylko te z komentarzem.
Faktycznie. Moje niedopatrzenie, bo nie popatrzyłem się na liczby ;) Widoczne są oceny jedynie z komentarzami.
Jesteś ignorantem i dyletantem, nie znasz się i nie wiesz co piszesz. Friz i Wersow. Miłość w czasach online. to film wybitny, uniwersalne i ponadczasowe arcydzieło sztuki kinematografii. Zdjęcia, montaż, treść, fabuła, całokształt wykonania zasługują na uznanie. Szkoły powinny odbywać zorganizowane wyjazdy do kin na ten film, a potem nauczyciele powinni omawiać go na lekcjach z uczniami. Myślę, że to powinien być murowany polski kandydat do statuetki Oscara
Wszystkie nagrody filmowe powinny polecieć i trafić w twórców- Oscar waży 3,5 kg więc może zaboleć. Tak jak nas to wybitne dzieło polskiej i światowej kinematografii, które już się zapisuje w kanonie i staje się filmem kultowym cytowanym na prawo i lewo, a także ma wpływ na rozwój popkultury.
Dzieło o którym mowa to film wybitny. Pokazuje przecież dwie wybitne osobowości świata showbiznesu które swoją osobowością przyćmiewają większość znanych dotychczas postaci z Polski i reszty świata. Dwójka młodych i pięknych ludzi bierze ślub i chcąc się podzielić własnym szczęściem pokazuje to w pięknym filmie. A Polacy co? Tylko by narzekali ze to ściema, ze wszystko pod publikę a całość nie ma w sobie ani krzty realizmu. To oszczerstwa! A powiem więcej, właśnie przez to ze ci młodzi i piękni ludzie są tak szczerzy ze swoimi rodakami powinna im się należeć nagroda. Stoję za nimi murem. Friz i Wersow, jesteście dla nas wzorem!!!