Piękna opowieść. Każdy Polak i każda Polka powinni być tacy jak Friz i Wersow. Kocham ich. To są współcześni święci, to oni zbawią, uratują i uzdrowią Polskę i Polaków
Zazdrościsz mi, że jestem zdrowy, piszę prawdę i mam rację. Jesteś tylko marnym trollem i hejterem, który niczego w życiu nie osiągnął i swoją frustrację wyładowuje na innych ludziach, dlatego wybaczam ci, ponieważ nie wiesz co czynisz, nie masz rozumu i nie jesteś w pełni świadomy
Dzięki za wybaczenie. Jednak Friz poza dorobieniem się milionów niczego nie osiągnął. Koszenie milionów to akurat chyba jedyny talent, jaki dostał, ale perfekcyjnie go wykorzystał. Jednak to nie zmienia faktu, że związek z Wersow pokazuje młodym, że wykształcenie nie jest tak ważne jak fortuna. "Jakie studia? Człowieku, będę influencerem, a przy okazji milionerem". Niestety, ale kiedyś trzeba dorosnąć. Nie masz nic do gadania, skoro większość tutaj uważa inaczej, ale fakt, że inaczej by się patrzyło na film, jakby tylko wyszedł na YT, a nie na wielkie ekrany.
Studia i wykształcenie nic w tych czasach nie znaczą i jest to fakt. Friz i Wersow to współczesne autorytety i wzory dla młodzieży i wszyscy powinni dążyć do tego by stać się kimś takim jak oni
No przecież wiadomo że masz racje i nie jesteś trollem. To przecież prawda że aktualnie studia i dobre wykształcenie nie mają żadnego znaczenie, tylko liczy się ilość wyświetleń oraz osobowość medialna. Friz i Wersow to jaskrawe przykłady dla mas, żywe pomniki dla ludu. To idole którzy pokazują którędy powinniśmy kroczyć jako naród. Jestem zdania że to powinien być obowiązkowy film dla każdego obywatela RP. Jestem dumny z bycia Polakiem właśnie dzięki taki osobom jak oni. Dziękuję że znalazłem na forum osobę która dostrzega ich autorytet moralny dla narodu. Pozdro dla Łowcy.
Cieszę się że coraz więcej osób zdejmuje klapki z oczu i jest w stanie to dostrzec, zamiast ślepo podążać za innymi ignorantami i dyletantami którym hejt przesłonił wzrok, rozum i świadomość
Jeszcze mu było mało. Gdzie indziej na FW też poszedł mnie zaczepiać. To tak jak z hejtem na córkę Nawrockiego, jakby również ona hejterom podpadła.