Przepraszam, czy ktos wie dlaczego ten film jest wyswietlany tylko w jednym poznanskim kinie, i to niestety tym najdalej ode mnie? sprawdzalem repertuar na kilka dni do przodu i niestety tez ani widu ani słychu o tym filmie w multkikinach lub w kinepolis
Hmm, w Plazie również go nie ma. Sprawdzałem na oficjalnej stronie, ale nie ma podanego ; / Mam podobny problem do Twojego.
jak bylem na stronie multikina to otworzyla mi sie jako warszawskie multikino i z tego co zauwazylem tam rowniez nie graja:/ byla ta premiera czy nie?
Była, z tego co wiem, to w Multikinie tego filmu nie grali. Natomiast w Cinema City KInepolis i Plaza cały czas grali, miałem nawet zamiar jutro iść, ale bardzo się zdziwiłem bo na ich oficjalnej stronie nie ma tego filmu;/ Zastanawiam się czy do nich nie zadzwonić.
a w gazetach np co jest grane jest napisane ze film jest? czy tak jak w necie, pominiety
Zadzwoniłem i okazało się, że zdjęto ten film z ekranów, ponieważ nikt na niego nie chodził! Haha. Masakra.
To jest chyba niemozliwe... Film produkcji universal studio, z hollywood i nikt na niego nie chodzi?? juz bardziej bym sie spodziewal ze ludzie nie pojda na "spotkanie" ktorego jednak nikt nie zdjął