PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=336820}
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 38030
7,4 25 krytyków
Funny Games U.S.
powrót do forum filmu Funny Games U.S.

film całkiem dobry , jedynie jedna przerwa mnie dobiła , ta pod koniec filmu gdzie akcja w pokoju trwa z 10-15 min bez żadnej akcji

noozzle

akcja trwa bez akcji, skoro tak to nie warto oglądać tego filmu, dziękuję że mnie ostrzegłeś

lesiu234

Unikaj tego filmu. Dokladnie o tej samej scenie pomyslalem ogladajac film. Zreszta, nuda wiala juz od polowy filmu do samego konca. 4/10

Mr.sebastian

ja ten film zacząłem oglądać i wyłączyłem po 20 minutach. Nie chciałem sobie psuć nerwów

ocenił(a) film na 4
lesiu234

Dajcie spokój.... Ten film to nic innego jak słaby żart. Widziałam cały ale nic zupełnie nic nie jest w nim warte uwagi. Przyszli pożyczyć jajka.... na końcu wybijają wszystkich... a i mają pilot cofający czas... Co to za film.....!?

ocenił(a) film na 7
Makusiek

oryginalny ! i to ten banał i niedorzeczność tu chodzi;) choć przynaję moze irytowac, szczegołnie scena na poczatku z jajkami, ale mnie tam bardziej śmieszyła niz denerwowała;) pozdr

ocenił(a) film na 4
Xandria

Mi działał na nerwy :P

ocenił(a) film na 7
Makusiek

były ciekawe momenty,ale przez tą przerwę (jak nic się nie dzieje) mnie strasznie wnerwił.

ocenił(a) film na 5
nat623

dokładnie!moment w którym główna bohaterka przez 10 minut próbuje wstać z podłogi strasznie mnie zirytował i w dodatku ten pilot cofający czas-wtf?!

ocenił(a) film na 7
natalia00

Nie zrozumieć tak prostej i czytelnej sceny jak ta z pilotem - ręce opadają.

ocenił(a) film na 9
Makusiek

Przyznaj się, że nie wiesz kto to jest Michael Haneke. Dla mnie film genialny, ale jak najbardziej rozumiem jeśli komuś się ten film nie podobał, bo jest bardzo specyficzny. I unikaj innych filmów tegoż reżysera szerokim łukiem, bo są jeszcze "nudniejsze". Funny Games to jak na niego prawdziwa superprodukcja z wartką akcją:)
PS film miał właśnie działać na nerwy, tylko spojrzałaś na film oczekując rozrywki, a ten film rozrywkowym z pewnością nie jest:)

ocenił(a) film na 4
crimson80

No właśnie nie wiem, koleżanka poleciła mi ten film.... On nie jest dla mnie ^^ xD!
Ja lubie akcje! W tym filmie jej nie ma :P