PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=336820}
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 37887
7,2 27 krytyków
Funny Games U.S.
powrót do forum filmu Funny Games U.S.

A to ciekawe....

ocenił(a) film na 10

Obie wersje są identyczne poza tym że byli inni aktorz id były kręcone w innych krajach. Nie licząc tego filmy są w 100% idenyczne a ocena pierwotnej wersji to 7,84/10 a nowej to 6,56/10. moja diagnoza tego wydarzenia to: ten film obejrzał każdy dzieciak , nie zrozumiał go i ocenił nisko a tą pierwotną wersje obejrzało nie wiele ludzi ponieważ ten film jest bardziej dostępny więc wersje nr1 zobaczyli tylko ci którzy zadali sobie trud aby ten film znaleźć.
Nie mówie że ,,Każdy któremu się ten film nie podobał jest głupi" tylko że tylko ci któży tego filmu nie zrozumieli mogli go tak nisko ocenić. A ci którzy ten film zrozumieli i im się ten film nie podobał nie ocenią tego filmu tak nisko jak ci którzy go nie zrozumieli.
Za wszelkie błędy ortograficzne przepraszam ponieważ jestem Dyslektykiem.
Pozdrawiam, CJ

cj_01

Twoja teoria się trochę kupy nie trzyma jakoże pierwszy funny games ma znacznie większą liczbę głosów niż nowszy; )

a to, że występują inni aktorzy i produkcja jest w różnych krajach- to samo przez się powoduje, że te oba filmy NIE MOGĄ być identyczne. moim zdaniem w pierwotnej wersji aktorzy zagrali znakomicie, zwłaszcza oprawcy, natomiast tej wersji nie widziałam, ale może właśnie przez gorsze aktorstwo ma niższą ocenę?

ocenił(a) film na 10
zielonommi

Aktorstwo w tej wersji jest Genialne. Tim Roth przebił sam siebie, Naomi też niźle ale Michael Pitt w roli oprawcy również był również niesamowity. Musi być inny powód. O w tym miejscu moja teoria zaczyna się trzymać kupy:D.
Może jakiś inny powód?????????????????????????????????????????????????