to coś ma mieć 6.6 ?????????????? To coś nie zasługuje nawet na 1, film jest nieporozumieniem, jest nudny, ciągnie się jak flaki z olejem, wielkie mi kino. Zmieniam portal filmweb na coś bardziej profesjonalnego, bo od kilku tygodni kieruję się tutejszymi ocenami, siadam przez tv z nadzieją na wielkie kino, a dostaję coraz to lepsze gnioty.
PARANOJA
a od kiedy punktacja wystawiona w 70% przez zgraję oszołomów, dzieci neo, trolli i fanki Twilight jest wiarygodna?
ale i tak się z tobą nie zgadzam pomimo iż nie widziałam jeszcze tego filmu. Po prostu go nie rozumiesz.
a jeżeli 93 w Twoim nicku to data Twoich urodzin, to się nie dziwię :):):):), że masz co innego w głowie
dziwie sie troche, obejrzales naprawde wiele dobrych filmow oceniajac je porzadnie, '79 sugeruje, ze masz 31 lat na karku a tu taka wpadka. ten film to nie jest typowy thriller, to jest zabawa z widzem, naruszanie przyjetych w thrillerach i horrorach norm. przeciez to sie az samo w oczy rzuca
Rozumiem, że się mogło nie podobać - właściwie to całkiem ludzki odruch.
Z drugiej strony, dawno mnie nic tak psychicznie nie wymęczyło. Nie pokazywanie morderstw, a jedynie świadomość ich nieuchronności + burzenie 4. ściany + naprawdę niezłe aktorstwo, jak dla mnie bardzo dobry obraz.