PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=336820}
6,7 38 tys. ocen
6,7 10 1 38030
7,4 25 krytyków
Funny Games U.S.
powrót do forum filmu Funny Games U.S.

to coś ma mieć 6.6 ?????????????? To coś nie zasługuje nawet na 1, film jest nieporozumieniem, jest nudny, ciągnie się jak flaki z olejem, wielkie mi kino. Zmieniam portal filmweb na coś bardziej profesjonalnego, bo od kilku tygodni kieruję się tutejszymi ocenami, siadam przez tv z nadzieją na wielkie kino, a dostaję coraz to lepsze gnioty.
PARANOJA

ocenił(a) film na 7
kitka79

a od kiedy punktacja wystawiona w 70% przez zgraję oszołomów, dzieci neo, trolli i fanki Twilight jest wiarygodna?
ale i tak się z tobą nie zgadzam pomimo iż nie widziałam jeszcze tego filmu. Po prostu go nie rozumiesz.

ocenił(a) film na 7
LeaMao

dałaś 10/10 filmowi Gdzie jesteś Amando? według mnie ten film lekko przynudza.

ocenił(a) film na 10
LeaMao

Jeżeli Funny Games oceniasz na 1, to nie wiem, co masz w głowie.

ocenił(a) film na 1
ttami93

a jeżeli 93 w Twoim nicku to data Twoich urodzin, to się nie dziwię :):):):), że masz co innego w głowie

ocenił(a) film na 10
kitka79

A jeżeli 79 w Twoim nicku to data Twoich urodzin, to też się nie dziwię!

kitka79

dziwie sie troche, obejrzales naprawde wiele dobrych filmow oceniajac je porzadnie, '79 sugeruje, ze masz 31 lat na karku a tu taka wpadka. ten film to nie jest typowy thriller, to jest zabawa z widzem, naruszanie przyjetych w thrillerach i horrorach norm. przeciez to sie az samo w oczy rzuca

ocenił(a) film na 8
ttami93

ma Piłę w glowie, no gratulacje

ocenił(a) film na 9
kitka79

Rozumiem, że się mogło nie podobać - właściwie to całkiem ludzki odruch.
Z drugiej strony, dawno mnie nic tak psychicznie nie wymęczyło. Nie pokazywanie morderstw, a jedynie świadomość ich nieuchronności + burzenie 4. ściany + naprawdę niezłe aktorstwo, jak dla mnie bardzo dobry obraz.

ocenił(a) film na 9
zasm

Dokładnie. Psychiczna brutalność o wiele bardziej przeraża niż jakiekolwiek flaki latające po ścianach.