Nie oglądałam żadnego filmu z serii, czy jest sens iść na ten? Czy bez znajomości serii nie?
Jeśli stoisz przed wyborem oglądać lub nie oglądać, to idź i obejrzyj, warto. Ale dobrze byłoby abyś znała przynajmniej poprzednią część. Jeśli masz czas i możliwość ponadrabiać, obejrzyj "Mad Max 2 Wojownik Szos" i "Mad Max Na Drodze Gniewu"
Ale tak jak wspomniałem, jeśli masz nie iść do kina, bo nie nadrobisz na czas... To nie przejmuj się tym i idź do kina ;-)
Dzięki. Jak zwykle w polskim Internecie dostałam różne odpowiedzi. :D Skuszę się, zobaczę czy zobaczę (:P) wcześniej jakaś poprzednią część.
Jak najbardziej , jak zaczniesz od tej części , to łatwiej będzie się oglądać odsłonę z 2015 bo wydarzenia w niej są niejako chronologiczne. Poprzednie części proponuję obejżeć w kolejności 1,2,3 bo w nich masz genezę dlaczego Max wybrał taką a nie inną drogę ;) Miłego seansu.
Dzięki. Jak zwykle w polskim Internecie dostałam różne odpowiedzi. :D Skuszę się, zobaczę czy zobaczę (:P) wcześniej jakaś poprzednią część.