Właśnie wróciłem z kina.Film świetny. Ludzie nie słuchajcie malkontentów.Efekty specjalne rewelacja.Gra aktorska Seana Penna niesamowita. Dla mnie same plusy i nie interesują mnie opinie domorosłych krytyków czy znudzonych życiem internautów. Ja nie oglądam filmów na małym ekraniku w komputerze, bo to dla mnie profanacja. Lubię chodzić do kina, oglądam filmy na dużym ekranie, z dobrym nagłośnieniem i zachęcam wszystkich lubiących dobre,mocne sensacyjne kino na obejrzenie tego filmu.
Pozdrawiam
Sebastian
W 100% potwierdzam twoje słowa. Film od 1 minuty odrazu akcja. Nie ma zastoju nawet przez chwilę. Seam Penn sprawił, że przenosisz się do tamtych lat. Mistrzostwo. Taki film to wstyd oglądać na kompie. Zapraszam do kina bo warto. Solidne kino
Widać gangsterskie filmy to nie twój klimat. Również uważam , że film jest mega wypas . Fabuła prawie identyczna jak Nietykalni, ale inny gangster i inni ludzie od mokrej roboty i przede wszystkim akcja dzieje się dużo później niż w wyżej wymienionych Nietykalnych . Dla fanów gangsterskiego kina pozycja, wręcz obowiązkowa !!!