6,6 70 tys. ocen
6,6 10 1 69516
5,0 27 krytyków
Gangster Squad. Pogromcy mafii
powrót do forum filmu Gangster Squad. Pogromcy mafii

Nietykalni(1987)

ocenił(a) film na 7

Po zobaczeniu zwiastuna od razu skojarzył mi się z Nietykalnymi. Tylko wszystko jest
bardziej, mocniej, głośniej.

ign3

miałam takie same wrażenia :)

ocenił(a) film na 7
ign3

Nie bluznij. W "Nietykalnych" byla genialna sciezka dzwiekowa Ennio Morricone, a nie jakis zafajdany hip-hop!
Btw, za ten sountrack Ennio powinien byl zdobyc Oscara, a nie za caloksztalt...

CyboRKg

To, że ten "zafajdany hip-hop" jest w trailerze, nie znaczy, że taka muzyka będzie lecieć przez cały film, prawda? :)

ocenił(a) film na 7
youhaveamessage

Tez mam taka nadzieje... ;)

ocenił(a) film na 5
CyboRKg

Ten hip hop zepsuł cały świetny trailer. Teraz to już nie wiem czy hollywood nie wykręci jakiegoś numeru i nie wstawi tutaj współczesnej ścieżki i rapu lecącego w starych lampowych odbiornikach. Za parę lat tępe amerykańskie nastolatki będą myśleć że hip hop istnieje już od XIX wieku...

CyboRKg

Też. Hip-hopik wytrącał z klimatu.

ocenił(a) film na 8
CyboRKg

Sam jesteś zafajdany ale co do Ennio i tego żeby nie było takiej muzyki w filmie tylko np. jakiś jazz to się zgadzam. Też mi się nietykalni skojarzyli.

wafel4

Jazz do tamtych lat pasuje idealnie.
Tylko nie taki wesolutki, a mroczny.

ocenił(a) film na 8
Pupomyj

Grałeś w mafie 2? Wesoły też pasuje.

wafel4

Not yet.
To zależy, bo jak np. dokonują brutalnych egzekucji to i wesoły pasuje, bo sytuacje grozy podkreśla

ocenił(a) film na 7
CyboRKg

mam nadzieję, ze ścieżka dźwiękowa będzie zbliżona do tej z zakazanego imperium, która tam bardzo dobrze wpasowała się w klimat serialu gangsterskiego i epoki, której dotyczy