Zagrajmy w łańcuszek...
Jak nazwał Aman Frankiego, gdy po raz pierwszy ujrzał go z Sweetu i Nainą?
przyniósł ze sobą butelkę wina
gdzie i dlaczego zabrał Rohita jego ojciec?? (zanim zawiózl go do domu)??
Do swojego klubu z gołymi panienkami:D mówił, żeby sie napatrzył. Rohit nie chciał i ojciec zaczął podejrzewać, że Kantaben mówiła prawdę o tym, że Rohit jest "ten tego":D (wiadomo o co chodzi:D:D:D:D). Rohit zapewnił go, że jest normalny i kocha dziewczynę.
Która z przyjaciółek Lajjo przyprowadziła swojego brata z rodziną w celach matrymonialnych?
a nie czekamy na prawidłową odp? może ktoś się skusi ;p jak nie to wieczorem napisze odp :D
Czyją lalkę "wykluczyła" ze swej rodziny Gia?
P.S. Emily może jesteś zainteresowana, lub ktos inny takim tematem na K3G ;)) http://www.filmweb.pl/film/Czasem+s%C5%82o%C5%84ce%2C+czasem+deszcz-2001-127613/ discussion/Zac zynamy+%C5%82a%C5%84cuszek+%29%29,1411903
Podarował jej czerwoną sukienkę, którą wcześniej oddała do sklepu.
Miała ją na sobie jak przyszła na spotkanie z Rohitem. Dołączył do niej rymowany list miłosny.
Tak?;p
Co Neina podarowała mu w zamian?:D
czerwony krawat?
Dzięki Summer, jasne że zainteresowana haha xD
jeśli odp poprawna:
- przy czym Naina zawsze czekała na Rohita?
mi chodziło o fontannę, bo tam chyba fontanna była :D
czyli o jakieś niedociągnięcia?
Dziewczyny, jeśli macie ten film na DVD to obejrzyjcie go pod tym kontem.;p
Znalazłam dwa :
1) Scena kiedy Neina modli się i prosi Boga o troche światła to w domu naprzeciwko zapala sie światło i pojawia się za zasłoną cień Amana. Chce on odsłonić zasłonę jedną ręką, po chwili jest rzut kamery na Neinę i potem znowu na Amana, który odsłania zasłonkę obiema rękami. Trochę zawiłe wyjaśnienie ale jak będziecie oglądać to zwróćcie na to uwagę. Mocno rzuca sie w oczy.;p
2) Neina stoi w deszczu pod parasolem obok tej rzeźby byka , ma książkę pod pachą. Potem pojawia się Rohit, przewijają taśmę, Neina przedstawia przyjaciela i potem znowu jest w wyjściowej scenie i nie ma już książki. Później idą pod parasolem i książka znowu jest. Trochę to zakręcone ale łatwo wpadają w oko:D:D:D
Nie zwróciałm na to uwagi, szczerze mówiąc... Swoją drogą można by z tego zrobić oddzielny temat na forum. :))
Nie ma sensu robić osobnego tematu bo jest ich za mało. Każdy by tylko potwierdzał, że są takie błędy.
Wróćmy do pytań:D ok?
Skąd Aman dowiedział sie o czerwonych majtkach Rohita?:D
Uwielbiam twoje pytania, zawsze mnie rozbawią :D
Tego akurat nie pamiętam, być może z jego pamiętnika?
Dzięki:D Staram się wymysleć takie pytanie, którego jeszcze nie było:D
Tak z jego pamiętnika:D:D:D
Twoja kolej;p
ps. Do wszystkich bawiących sie w łańcuszki. Byłybyście zainteresowane łańcuszkiem do filmu " VEER - ZAARA"?
W czyjej sukeince była Naina, gdy Rohit jej się oświadczył??
P.S. jak najbardziej jestem zainteresowana !!!!!!!!!!!! Nawet sama miałam taki temat zakładać, ale zostawiam pierwszeństwo tobie :))
W końcu "Veer-Zaara" to jeden z najlepszych filmów z Bollywood !!! :D
w sukience siostry Sweetu [Jass??]
czym Rohit podzielił się z Nainą [w trakcie trwania piosenki tytułowej;)]
Chodzi może o ten moment, w którym siedzą na trawie plecami do siebie i Rohit podaje Neinie jabłko?
Co do łańcuszka do Veer - Zaary to służę uprzejmie:
http://www.filmweb.pl/film/Veer-Zaara-2004-175670/discussion/%C5%81a%C5%84cuszek +dla+fan%C3%B3w+D,1413945 :D
dla Sweetu;)
jakie wymaganie musiał spełniać kawaler którego "zamówiła" Lajjo na kolację [na którą wprosił się Aman]??
Sardar na ósmą :D
-skąd wracała Naina gdy Aman otworzył jej drzwi w fartuszku? (przed kolacją)
co do mojego pytania, chodziło mi o to, że ma to być Sigh [wymowa fonetyczna, nie wiem jak się to pisze;D]
a ja miałam w tłumaczeniu Sardar. wtedy kiedy rozmawiała przez tel. myślicie że to to samo cy raczej nie?
Chyba nie jest to samo. Sikhowie to jest społeczność religijna w Indiach a Sardar to jest termin związany chyba z Persją.
Jak ojciec Rohita nazwał "salę", na ktorej miała odbyć się rocznica ślubu rodziców Rohita i zaręczyny Neiny z Rohitem? ( chodzi mi o tę scenę kiedy rodzice Rohita spotkali sie w domu Neiny i omawiali sprawę zaręczyn. Ojciec Rohita przejęzyczył się chyba:D:D:D:D:D:D:D)
Jennifer, powiedział chyba Jolliben czy jakoś tak"D"D"D
Kto był pierwszą i jedyną miłością stryjka Chaddy?