Zagrajmy w łańcuszek...
Jak nazwał Aman Frankiego, gdy po raz pierwszy ujrzał go z Sweetu i Nainą?
kto przyszedł do klubu Nirvana w tym samym czasie gdy Aman, Rohit i Naina rozmawiali przy barze??
Gita.
hmm nie mam pomysłu za bardzo, to może o czym wtedy rozmawiali przy barze?
Rohit próbował usprawiedliwić się przed Gitą i przedstawił jej Neinę i Aman jako swoją " mamę " i " tatę ". Aman pytał jej się czy to ona jest tą Gitą, która ma dwa szpetne dzieciaki:D
Jak Rohit nazwał te "szpetne dzieciaki":D
Kantaben ;D (racja, to jedna z najlepszych scen w filmie, jak to wczoraj ogldałam to usmiałam sie jak mało kiedy ;DD )
Dlaczego Rohit sie wzruszył w drodze z dyskoteki ??? ;))
przypomniało mu się jak ojciec prowadził go do szkoły i zatęsknił;p
jak Aman odebrał zachowanie Rohita??
"zastanawiał: się czy ten ochroniarz w dyskotece nie był Mohamedem Ali
Aman po rozmowie z Jenni w kosciele, wpadł na Neine jak zareagował co mówił( zabawna scenka)
Zapytał dlaczego go śledzi, lub dlaczego ciagle za nim chodzi (chyba coś w tym stylu było) ;))
Dlaczego według Nainy babcia nie traktowała Gii jak swojej wnuczki??
Gia była adoptowana i dlatego Lajjo nie uznawała ją za swoją.
W jaki sposów Neina dowiedziała się o oszustwie Rohita? ( akcja " 6 dni i dziewczyne masz ty" )
weszła do pokoju gdy Aman i Rohit o tym rozmawiali. a raczej Rohit wkurzał się na Amana, ze "nie wyszło"
gdzie uczy się Naina i Rohit?
Dla zainteresowanych ;)) założyłam nowy łańcuszek dotyczacy filmu "Coś się dzieje". Zapraszam. :))
http://www.filmweb.pl/film/Co%C5%9B+si%C4%99+dzieje-1998-164052/discussion/Zaczy namy+%C5%82a%C5%84cuszek+%29%29,1444438
Rohit
pod którą pachą Naina trzymała książkę?? (przed przedstawieniem Rohita??'p)
rozpuścił jej włosy :)
kiedy Naina zdała sobie sprawę że kocha Amana?
właczam sie do gry, bo bardzo mi sie podoba:)
podczas rozmowy ze Sweetu ;) wystarczy tyle ?
Skoro ta gra Ci się podoba, to na innych filmach też są łańcuszki. np,. na Nigdy nie mów żegnaj, Veer-Zaara, Czasem słońce czasem deszcz, żona dla zuchwałych, Coś się dzieje, Uniscestwienie ... o tylu wiem ;D zapraszamy kolejną fankę bolly do zabawy :D
hehe wystarczy:)
narazie jestem poczatkujaca fanka bo nie duzo filmow ogladalam:( ale to ma sie zmienic w niedalekiej przyszlosci bo posciagalam juz ich:D ale jednak KHNH byl pierwszym filmem i go od razu pokochalam dlatego tutaj sie wlaczylam do zabawy:))
Ja jako pierwszy widziałam "Czasem słońce, czasem deszcz", ale to właśnie film "Gdyby jutra nie było" wywarł na mnie ogromne wrażenie. ;))
aha pytanie ;D
Jaki kolor sukienki miała na sobie Naina, gdy Rohitt jej sie ośwaidczył???
Scena kiedy po wyjściu Neiny, (skłamał wtedy, że ma żonę) żali się matce, że nie może nikogo pokochać bo " Jego miłość płynąca z serca jest silna tylko serce słabe". Powiedział matce, że chce aby Bóg dał mu szanse dostarczyć miłość Neiny do kogoś innego.
Coś jakoś tak chyba było:D
Co odpowiada mu matka na jego słowa?
Mówi: to nieprawda, Prija mówiła, że jest szansa na transplatację....wszystko będzie dobrze.... coś takiego chyba.
Dzień 4 (planu Amana) Rohit spotyka Neine i mówi jej, że pierwszym i ostatnim etapem miłości jest... ? (dokończ zdanie)