Które miejsce?? mam wrażenie że niektórzy mają mange zamiast mózgu,ale trudno.O tym że filmweb jest mało obiektywny wiadomo od dawna....
Nie jestem fanem ani Matrixa ani tym bardziej kiczowatej Incepcji.Obrażaj dalej tylko to potrafisz;P
Nie widzisz jakim jesteś jeszcze dzieckiem? Merytorycznie nie umiesz odpowiadać bo cię nie stać na to.
Cóż, anime zupełnie nie w moim klimacie, mimo wszystko całkiem przyzwoite. Nieco trudna do zrozumienia, przez co może się wydawać nudna, bo jestem pewien, że akurat założyciel tematu nie zrozumiał treści, oraz przesłania. A w tym przypadku grunt to w pełni zrozumieć film.
Fauzi:
Jeżeli anime Cię irytuje to po cholerę je oglądasz?...Wcześniej napisałeś, że nastawiasz się na oglądanie filmu, a nie "bajeczki", mimo wszystko wiedziałeś, że GitS jest anime. Kino zdecydowanie nie dla takich ludzi, tutaj poruszane są tematy filozoficzne, dotyczące istnienia androida, i każdy chyba będzie go interpretował nieco inaczej. Szczerze współczuję, że go nie rozumiesz....
Dla mnie to kawał dobrego kina, z pewnością zbyt trudnego dla niektórych, ale z bardzo nietuzinkowym pomysłem, klimatem, świetną muzyką i z pewnością pozostanie w pamięci na długo.