PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=31866}

Ghost in the Shell

Kōkaku Kidōtai
1995
7,9 71 tys. ocen
7,9 10 1 70911
7,9 36 krytyków
Ghost in the Shell
powrót do forum filmu Ghost in the Shell

?

ocenił(a) film na 2

Które miejsce?? mam wrażenie że niektórzy mają mange zamiast mózgu,ale trudno.O tym że filmweb jest mało obiektywny wiadomo od dawna....

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) film na 2
grzegorz_cholewa

Nie jestem fanem ani Matrixa ani tym bardziej kiczowatej Incepcji.Obrażaj dalej tylko to potrafisz;P

fauzi

To fajnie, że nie jesteś. Lecz tak czy siak i tak wychodzisz na klauna. Hahaha.

ocenił(a) film na 2
grzegorz_cholewa

Nie bardziej niż ty.hehehe

fauzi

Nie widzisz jakim jesteś jeszcze dzieckiem? Merytorycznie nie umiesz odpowiadać bo cię nie stać na to.

ocenił(a) film na 2
grzegorz_cholewa

Nie móc a nie chcieć to dwie różne kwestie;P

fauzi

Jak chcesz to rób. Albo lepiej nie, i tak nie masz nic do powiedzenia mądrego.

ocenił(a) film na 2
grzegorz_cholewa

Na temat tego nędznego filmu zapewne nie mam.

fauzi

Nędzny intelekt wypowiada rzeczową opinię. :P Pozostań przy Królu Lwie.

ocenił(a) film na 2
grzegorz_cholewa

rozumiem masz na mysli swój;D Ty pozostań przy anime;P wybitne kino.heh

fauzi

Doceniane niejednokrotnie na prestiżowych festiwalach.

ocenił(a) film na 2
grzegorz_cholewa

Król Lew też;P

ocenił(a) film na 7
fauzi

Cóż, anime zupełnie nie w moim klimacie, mimo wszystko całkiem przyzwoite. Nieco trudna do zrozumienia, przez co może się wydawać nudna, bo jestem pewien, że akurat założyciel tematu nie zrozumiał treści, oraz przesłania. A w tym przypadku grunt to w pełni zrozumieć film.
Fauzi:
Jeżeli anime Cię irytuje to po cholerę je oglądasz?...Wcześniej napisałeś, że nastawiasz się na oglądanie filmu, a nie "bajeczki", mimo wszystko wiedziałeś, że GitS jest anime. Kino zdecydowanie nie dla takich ludzi, tutaj poruszane są tematy filozoficzne, dotyczące istnienia androida, i każdy chyba będzie go interpretował nieco inaczej. Szczerze współczuję, że go nie rozumiesz....
Dla mnie to kawał dobrego kina, z pewnością zbyt trudnego dla niektórych, ale z bardzo nietuzinkowym pomysłem, klimatem, świetną muzyką i z pewnością pozostanie w pamięci na długo.