Nie da się opisać krótko braku logiki, słabej jakości zdjęć oraz tego jak słaby jest to film. Żałuje każdej minuty spędzonej w kinie i każdego grosza, który za to zapłaciłem. Boli mnie, że filmweb blokuje oceny, bo mu za to zapłacono. Drugi dzień po premierze i ocena stoi w miejscu na 7.5 i 586 ocen , gdzie ten film zasługuje maks na ocenę 3. Jeśli jakimś cudem nie zablokują tego komentarza i go przeczytaliście to skorzystajcie i nie idźcie na ten film do kina.
A jaka ocena widzów u Ciebie na filmwebie wyświetla się w tym momencie? U mnie 7.5 i 586 ocen od wczoraj stoi w miejscu. Przypadek, nie sądzę? Sponsorowane oceny jak nic. Za tydzień dwa będą odblokowane faktyczny statystyki większości widzów, jak się już nadzieją na to "widowisko".
oczywiście, że oceny są sztucznie zawyżone. Każdy duży film gdzie wpychana jest inżynieria społeczna woke/dei dostaje więcej dziesiątek niż dziewiątek w ocenach, co ma wyrównać autentyczne niskie oceny wkurzonych widzów, którzy czują, że pluje im się w twarz tak bezczelną propagandą i niszczeniem naszej kultury poprzez wykrzywianie historii poza granice absurdu.
U mnie nic nie blokuje. Zerknij na screena. Jest 3,3 tys. głosów. Zerknij na screena: https://imgur.com/0vhTZsw
Po wejściu na forum u mnie też wyświetla się taka sama ocena, ale wróć do strony głównej filmu odśwież i za jakiś czas znów pokazuje 7.5 i 586 ocen.
To było nie iść, po co kupiłeś bilet? Mnie film nie powalil ale z drugiej strony nie czuje się rozczarowany. Większość komentujących, którzy mają kij w dupie to jednak wielcy znawcy którzy niejedny film zrobili, wyprodukowali itd. Typowi hejterzy. Film nie zbliżył się do jedynki to fakt, można zarzucić mu kiepska grę aktorską i drętwe dialogi ale moim zdaniem fabuła zbudowana jest całkiem ciekawie, od pewnego momentu twórcy zaczynają budować napięcie. Sceny walki i batalistyczne w porządku, muzyka cóż, mało jej. Choreografia w porządku tylko te małpy to wg mnie jakiś dramat. Film zapewnie ponad 2 godziny niezłej rozrywki i jeśli ktoś spodziewał się arcydzieła to niech włączy Ojca Chrzestnego.