Ten film mozna spokojnie podzielic na dwie czesci.
Pierwsza to budowanie jakiegos klimatu thrillera z muzyka i wstawkami jak w horrorach.
Druga czesc to juz typowa akcja 20 agentow kontra 1 facet.
Mogl a nawet powinien byc to lepszy film a tak dam 6/10 i jeszcze ta koncowka gdzie Dawid "dalej zyl" hehe jaja jak berety ;)
Myślę że ten film nie dzieli się wcale na dwie części ale skoro tak piszesz to tak to postrzegasz i spoko , fajnie buduje klimat , nawet na końcu nie wiem, czemu on przyjechał zabić całą rodzinę gościa z którym brał udział w eksperymencie.Nie wiem czemu tale ten film ma mocny RETRO klimat , koleś gra fajnie tak jak maszyna, jakbym oglądał 1 -szego Terminatora.Ogólnie nie spodziewałem się aż tak dobrego filmu i jestem mile zaskoczony, końcówka też na plus.
super klimat do momentu pojawienia sie wojska i walkowania po raz kolejny watku super zolnierza ktory chcial pomoc ale mu nie wyszlo. od tego momentu film jest coraz gorzej realizowany, muzyka juz nie pasuje tak jak w pierwszej polowie, akcja jest do bolu oklepana a niektore kwestie i aktorstwo leca na leb i szyje. szkoda, bo spodziewalem sie znacznie wiecej bo bardzo zachecajacym wstepie
Takie same odczucie mam co do filmu. Reżyser chyba nie miał pomysłu jak wyjaśnić zachowania bohatera, to uplótł historyjke o eksperymencie <zieeew> Odkrycie Anny przez podsłuchanie telefonu to też lipa, ale można wybaczyć. O scenach akcji nie ma nawet co pisać. Agenci którzy podziurawili cały dom, oprócz oczywiście głownego bohatera, nie są niczym nowym.
Był potencjał na mocny thriller, a wyszła średnio.