PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=707107}

Gość

The Guest
2014
6,3 38 tys. ocen
6,3 10 1 38152
7,1 43 krytyków
Gość
powrót do forum filmu Gość

pozniej rownia pochyla,
mozliwy maly spoiler
ekipa najlepszych specow od zabijania dziurawwi dom jak druslak, nie zwazajac czy ktos jest w drodku, mlodszy brat jak plotkara na targowisku sprzedaje wszystko osobie ktora jest morderca i oszustem, i na dodatek on o tym wie, robi to swiadomie, nastolatka zabijajaca w koncu kolesia z ktorym armia nie mogla sobie poradzic.. aj zeby nie to.. byloby rewelacyjnie...

ocenił(a) film na 10
Seba24

ona go nie zabiła :) dobrze obejrzyj końcówkę.

ocenił(a) film na 6
Animalsowa

nastolatek* lepiej?

ocenił(a) film na 10
Seba24

czy zauważyłeś coś po tym jak Ci młodzi siedzieli w karetce?

ocenił(a) film na 6
Animalsowa

Wyszedł w kombinezonie strażaka, to zwykły robot lub mutant ;) zabezpieczyli się zeby ewentualnie kolejna część mogła powstać.

ocenił(a) film na 10
swidru

może, ale nie pisz że go zabiła bo tak nie było :) Więc nie była lepsza od tej całej armii.

ocenił(a) film na 3
Seba24

Zgadzam się z Tobą, do połowy było wszystko jak trzeba, ale później zawiało tandetą, jakby reżyserowi skończył się pomysł na dobrze zapowiadający się film.

"Efekty specjalne" jakoś wytrzymałam, ale nie rozumiem braku wyjaśnienia motywu sprawcy (jeżeli takowy był). Brakowało mi dociągnięcia psychologicznego wątku głównego bohatera, ale patrząc na końcówkę to chyba nie można się było tego spodziewać skoro zrobili z niego robota :)

Moja nota byłaby wyższa jeżeli oglądałabym go do połowy, ale całokształt obronił się niestety na słabą trójczynę.