5,7 13 tys. ocen
5,7 10 1 13211
4,9 9 krytyków
Godsend
powrót do forum filmu Godsend

Godsend

ocenił(a) film na 2

W pojedynku pt. "Kto bardziej rozmieni się na drobne?" De Niro już o dwie długości wyprzedza Ala Pacino.

eon_blue

Dokladnie, przykro jest mi widziec jednego z moich ulubionych aktorow w takich produkcjach

ocenił(a) film na 5
eon_blue

Ja te cienizny, w których De Niro się rozdrabnia traktuję jako jego emeryturę. Ten wybitny aktor już się nagrał w arcydziełach. Jestem w stanie wybaczyć mu wszystko.

eon_blue

Też jestem mu w stanie wybaczyć wszystkie filmy, mimo wszystko szkoda, że tak dawno nie zagrał w żadnej naprawdę świetnej produkcji. Al zresztą też...
Ale z tego co wiem, sam De Niro był zły, że najmocniejszym atutem filmu (jednocześnie sposobem na grubszą kasę) ma być jego nazwisko.

ocenił(a) film na 3
eon_blue

widząc nazwisko De Niro na okładce nastawiłem się na kawał dobrego kina, a okazało się że prawie umarłem z nudów a sam De Niro grał jakby mu się nie chciało

eon_blue

Może nawet więcej niż dwie.Ze starej gwardii cenie bardziej A.Hopkinsa, J.Nicolsona oraz G.Hackmana

użytkownik usunięty
mackowski

Nicolson i Hackman grają PRZEWAŻNIE w dobrych filmach. Natomiast De Niro jest coraz częściej "dodatkiem" do filmów różnej klasy. Często gra postacie, które mają nie do końca po kolei w głowie np. Gwiezdny Pył, Jackie Brown czy słynny Przylądek Strachu. Zawsze gra postaci barwne, dzięki czemu filmy w których występuje są ciekawsze. A i trochę kasy obie strony na tym zarobią...

ocenił(a) film na 5

Gra w dużej ilości filmów, często słabszych, aby zarobić na własne, Prawo Bronxu film naprawdę świetny, a Dobry Agent też mi się podoba...nie widzę w tym procederze nic złego, niech gra jak najdłużej i niech robi własne filmy.