5,7 13 tys. ocen
5,7 10 1 13210
4,9 9 krytyków
Godsend
powrót do forum filmu Godsend

PROBLEM !!!

ocenił(a) film na 1

Problem z produkcjami przede wszystkim amerykańskimi horrorami jest taki, że one mają wprowadzenie godzinne. I tak o to w godsend do momentu kiedy chłopak kończy 8 lat mija z 40 minut i można zasnąć. Potem gdy sie rozkręca nagle się kończy :[ To samo była z alien vs. predator gdzie przez godzine film się rozkręcał po to, żeby przz 15 minut pokazać jak się stworki naparzają :/ Bolączką godsend jest to, że tak naprawde to był film obczyjowy z nieudolnie wplecionym wątkiem horroru/thrilleru. Ja dałem 6/10 za ostanie 20 minut:]

użytkownik usunięty
Redgard

Akcja się rozkręca przez cały film i dobrze, fajnie to zrobione było, moment poszukiwań Zachary'ego i dowiedzenia się prawdy też nieźle zrobiony. Jeden z nie wielu filmów, który mnie nie nudził. Nieudolnie wpleciony? Chyba ty ;) Film ma takie dobre 8/10.

ocenił(a) film na 1

Od.pierdol sie ode mnie. Jak masz inne zdanie nie musisz mnie sie wpie.radalać. Średnia ocen na filmwebie i na imdb mówi sama za siebie, więc raczej z Tobą jest coś nie tak. FIlm do dupyyy.

użytkownik usunięty
Redgard

Chyba z tobą, dajesz 6/10, tymczasem jest na filmwebie 7/10 ;) A poza tym wyraziłem tylko moje zdanie.