Czy tyllo ja w każdych nowych filmach widzę głównie kobiety na ważnych stanowiskach oraz głównych bohaterów ale czarnych nie białych? Nie wiem czy coś że mną nie tak ale coraz mocniej mnie to razi :D
Olej to. To wszystko w końcu minie. Ludzie nie będą w nieskończoność nabierać się na poprawność polityczną. Wszystkie tego typu ideologie kończą tak samo.
Nie zrozumiałeś mnie :)
Chodziło mi że jest ich zdecydowanie więcej niż mężczyzn co jednak rzuca się w oczy
Nie jest ich "zdecydowanie więcej" policz sobie. Kiedy w filmach występują sami faceci, a jest takich dużo, to pewnie cię nie razi bo "tak było zawsze"?
Tak, tylko ty. No i tobie podobni co widzą coś czego nie ma. Nie, nie jest więcej kobiet na stanowiskach w filmach fabularnych. Jeśli jesteś tak przekonany to zapewne to policzyłeś i możesz przedstawić swoje badania. Zdradzę ci sekret. Kobiety zajmują wysokie stanowiska również w prawdziwym życiu.
Wysokie - sztuczbie wykreowane - najczęściej stanowiska. Nikomu niepotrzebne. HR i takie tam biurwy.
Dokładnie. to są stanowiska, które przepalają kasę. Gdyby pewnego dnia zniknęły wszyscy odczuliby ulgę.
Oczywiście, że dobrze widzisz. W każdym momencie będą Cię pouczać, pokazywać nieprawdę. Nie wiem dlaczego murzyni i kobiety (inne mniejszości) nie widzą, że Hollywood robi im krzywdę. A lokowanie produktu w tym filmie, to jakby VW mi w pysk strzelil. Nawet się zaśmiałem! Za jakiego debila mają współczesnego widza, to brak słów. Jedyna słuszna Godzilla to Minus One.
Jak zwykle drogie lewaczki NIC NIE POTRAFICIE ZROZUMIEĆ ZE SŁOWA PISANEGO (standard u was). Założę się, że w Obcym mu to nie przeszkadzało (dam sobie rękę uciąć mimo iż nie znam typa). A wiesz dlaczego? Bo postać Ripley miała sens, nie była zrobiona silną i niezależną kobietą na siłę. nikomu normalnemu nie przeszkadza główna kobieca postać w filmie XD Co ty ćpiesz, żeby tak uważać? XD
Nawet nie odpisuj bo nie mam ochoty z wami "dyskutować", efekt będzie taki sam jakbym dyskutował ze ścianą. Szkoda mi na was czasu. Idź pofarbuj włosy na różowo czy coś.
O ja typie xd sperma ci do głowy uderzyła? Jak tak to idź się wytrzep bo ciśnienie za duże widzę albo znajdź sobie jakąś robotę a nie piszesz farmazony jakieś