PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=10017673}

Godzilla i Kong: Nowe imperium

Godzilla x Kong: The New Empire
2024
5,5 18 tys. ocen
5,5 10 1 18128
4,8 29 krytyków
Godzilla i Kong: Nowe imperium
powrót do forum filmu Godzilla i Kong: Nowe imperium

Czy tyllo ja w każdych nowych filmach widzę głównie kobiety na ważnych stanowiskach oraz głównych bohaterów ale czarnych nie białych? Nie wiem czy coś że mną nie tak ale coraz mocniej mnie to razi :D

ocenił(a) film na 3
TraXsoN

Olej to. To wszystko w końcu minie. Ludzie nie będą w nieskończoność nabierać się na poprawność polityczną. Wszystkie tego typu ideologie kończą tak samo.

ocenił(a) film na 2
TraXsoN

Rażą cię kobiety jako główne bohaterki? To troszkę ujowo

Moona_Noke

Nie zrozumiałeś mnie :)
Chodziło mi że jest ich zdecydowanie więcej niż mężczyzn co jednak rzuca się w oczy

ocenił(a) film na 2
TraXsoN

Nie jest ich "zdecydowanie więcej" policz sobie. Kiedy w filmach występują sami faceci, a jest takich dużo, to pewnie cię nie razi bo "tak było zawsze"?

TraXsoN

Doskonale zrozumiała. Po prostu zjebom się to podoba.

ocenił(a) film na 6
TraXsoN

Dan Stevens mój ulubiony murzyn

ocenił(a) film na 10
TraXsoN

Tak, coś z Tobą jest zdecydowanie nie tak

_eatmushrooms_

Nie tak jest z gościem który dał temu chujowemi filmowi 10

ocenił(a) film na 1
TraXsoN

Tak, tylko ty. No i tobie podobni co widzą coś czego nie ma. Nie, nie jest więcej kobiet na stanowiskach w filmach fabularnych. Jeśli jesteś tak przekonany to zapewne to policzyłeś i możesz przedstawić swoje badania. Zdradzę ci sekret. Kobiety zajmują wysokie stanowiska również w prawdziwym życiu.

ocenił(a) film na 4
_Pablos_

Wysokie - sztuczbie wykreowane - najczęściej stanowiska. Nikomu niepotrzebne. HR i takie tam biurwy.

Sternmayer

Dokładnie. to są stanowiska, które przepalają kasę. Gdyby pewnego dnia zniknęły wszyscy odczuliby ulgę.

TraXsoN

Oczywiście, że dobrze widzisz. W każdym momencie będą Cię pouczać, pokazywać nieprawdę. Nie wiem dlaczego murzyni i kobiety (inne mniejszości) nie widzą, że Hollywood robi im krzywdę. A lokowanie produktu w tym filmie, to jakby VW mi w pysk strzelil. Nawet się zaśmiałem! Za jakiego debila mają współczesnego widza, to brak słów. Jedyna słuszna Godzilla to Minus One.

ocenił(a) film na 5
TraXsoN

Jak oglądałeś Obcego to też plakales że kobieta gra główną rolę? xD

ocho_cinco

Jak zwykle drogie lewaczki NIC NIE POTRAFICIE ZROZUMIEĆ ZE SŁOWA PISANEGO (standard u was). Założę się, że w Obcym mu to nie przeszkadzało (dam sobie rękę uciąć mimo iż nie znam typa). A wiesz dlaczego? Bo postać Ripley miała sens, nie była zrobiona silną i niezależną kobietą na siłę. nikomu normalnemu nie przeszkadza główna kobieca postać w filmie XD Co ty ćpiesz, żeby tak uważać? XD

Nawet nie odpisuj bo nie mam ochoty z wami "dyskutować", efekt będzie taki sam jakbym dyskutował ze ścianą. Szkoda mi na was czasu. Idź pofarbuj włosy na różowo czy coś.

ocenił(a) film na 5
Stefanek

O ja typie xd sperma ci do głowy uderzyła? Jak tak to idź się wytrzep bo ciśnienie za duże widzę albo znajdź sobie jakąś robotę a nie piszesz farmazony jakieś

ocenił(a) film na 3
TraXsoN

Pierwsze co zauwazylem gdy zaczolem ogladac ;)

TraXsoN

Przesadzasz. Jest dużo białych mężczyzn - grają bandytów, gwałcicieli, drani.