bedzie chyba pikowac. Dziwne ale pierwszy raz pisze cos na temat filmu w trakcie ogladania go. I to po ok 10 minutach. I zastanawiam sie czy podzielicie moje zdanie, ze tak wqrwijacego typa jak ten Tomek - zakladam, ze glowny bohater, to nie widzialem od dawna. Az odechciewa sie ogladania... Czuje po vibe, ze to kolejna glupawa romantyczna komedyjka jakie wychodza ze "stajni" Netflixa albo TVN ale jest jeszcze widno i swiatlo dzienne z okna pada mi na telewizor wiec horror jaki mam do obejrzenia musi poczekac na noc XD
taaaaaaaaaak!!! to jest jakaś porażka z tym bohaterem! brak mi słów na prawidłowe nazwanie tego, jak bardzo skopana postać, rola, gra i w ogóle pomysł! w dodatku nie mogłam znieść tych jego min
film kompletnie do wywalenia z pamięci
Netflix tym razem jedynie to wykupił. Film miał pierwotnie trafić do kin w listopadzie, ale rozmyślili się, zapewne spodziewając się totalnej porażki, więc ostatecznie trafił od razu na VOD. Odpowiedzialny za to jest Lightcraft. Producent takich paździerzy jak "Plan lekcji” czy "Bartkowiak" i "Zenek".