Mi się podobał;) Ocena na Filmwebie moim zdaniem za niska... W tym momencie "Zmierzch" ma 7,4 ...
Właśnie. Film był bardzo dobry. Cruze i Berry wykazały się swoją grą aktorską, jednak wyżej niż 8 bym nie dała, czegoś mi tu brakowało... chwilami byłam nim znudzona, co oczywiście negatywnie wpłynęło na mój odbiór.
Mi również się bardzo podobał. Trzymał w napięciu, a sam pomysł akcji był rewelacyjny. Gra aktorska również. Znakomite efekty specjalne. Jednym słowem polecam.
Podzielam waszą opinię; ]
Właśnie nie rozumiem dlaczego taka niska ocena. Zmierzch to gówno, a jest lepiej oceniony ( może tylko troszkę lepiej ) ale to nie zmienia faktu, że ludzie się nie znają. Cóż, różne osoby oceniają różne filmy ;] 8/10
Przestańcie czepiac się zmierzchu. To zupełnie co innego i nijak sie ma do tego filmu. A co za różnica, że zmierzch teraz ma średnią 7,26 a Gothika 7,04 ? Ok ok, świadczy to o ludziach. Ale to według mnie jest głupie, takie myslenie. Kazdy ocenia jak mu się podoba. Pozatym uważam, że to tylko byle jaki ranking, nijak się ma do oceny ogólnej. A co do Gotiki - film dobry, godny obejrzenia, fajna gra Cruz, Halle i Downeya, trzyma w napięciu, warto obejrzec.