ten film jest dla mnie zajebisty po prostu ja ten film ogladałem 5 razy i musze przyznac ze film jest dobrze zrobiony i godny obejrzenia a koniec jest niezły po prostu polecam ten film
ja oglądałam 4 razy
i za każdym razem tak samo mi sie podobał
oczywiscie w kinie byly najlepsze wrazenia no i krzyknelam 2 razy- czyli zrobil on na mnie duze wrazenie
halle barry jest super, piekna i dobrze gra- dodawalo to filmowi uroku
akcent penelope cruz sprawil ze na prawde poczulam sie jak w psychiatryku
jedyne na co moge narzekac to muzyka- nawet dobrze nie pamietam tematu fimu.. wiec za to MINUS
8/10
Słuchaj a oglądałas ten film po polsku jeśli nie to sobie go ogladnij lepiej zrozumiesz film ale warto oglądnąć ten film bo jak go ogladłem do samego końca to musałem sobie go ogladnąc jeszcze raz noi gladąłem go 5 razy i mi sie nie znudził bo film gra zdobra aktorka i bardzo dobrze ta role zagrała i za to ją lubie :) po prostu zajebisty film aha i jeszcze jedno ja słuchalem taki teledysk przez przypadek, a tego filmu przed tem nie oglądałem. Włączyłem sobie kanal MTV i tam szła piosenka Limp Blizkit Behind Blue Yeys nie rozumiałem tego teledysku i piosenki i oglądłem sobie jakis tydzień pużniej film Gothika bardzo mi sie podobał ten film, ale na samym końcu tego filmu szła tam piosenka i wszystko zrozumiałem i go oglądałem tak dużo razy po prostu ten film jest wspaniały i polecam go wszystkim co go nie ogladali pozdro.
Sorry za out of topic, ale nie mogłam nie pogratulować strumienia czystej świadomości - James Joyce się chowa ;)