PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95938}
6,7 112 tys. ocen
6,7 10 1 111816
4,8 19 krytyków
Gothika
powrót do forum filmu Gothika

spodobał mi się ten film, ale kto w końcu był tym zabójcą?? dlaczego na kamerze zamiast tego policjanta jest kto inny? ;/ to kto w końcu z tych dwóch??

ocenił(a) film na 7
reaster

przecież to doug z szeryfem na spółę organizowali sobie takie makabryczne zabawy. wspólnie mordowali te dziewczyny. zbyt bystry to ty nie jesteś ;>

reaster

Doug z szeryfem mordowali i gwałcili dziewczyny. Doug zginoł z ręki swojej żony która była w tym momęcie opentana przez ducha dziewczyny któro 4 lata wczesniej zabił, a szeryfa zabiła gdy sie dowiedziała ze był jego wspólnikiem. Jezeli tego nierozumniesz to moze zacznij ogladac jakies bardziej zrozumiałem filmy

użytkownik usunięty
borys2805

Ludzie, Was pogięło z tym opętaniem. Miała halucynacje pod wpływem psychotropów, którymi ją faszerowano w klinice, oraz z powodu traumy, jakiej doznała widząc męża masakrującego bezbronną dziewczynę w swojej piwnicy.

ocenił(a) film na 5

Szeryfa też psychotropami faszerowali? Przecież on też ją widział na końcu. Poza tym Miranda widziała ją wcześniej, zanim zabiła męża

użytkownik usunięty
reaster

No właśnie. Nafaszerowali ją dopiero potem, po zabiciu męża.

reaster

film w zasadzie bezsensowny,z jednej strony długimi momentami trzymal w napieciu z drugiej same rozwiąznie zagadki okazało sie banalne i pozostawiło przynajmniej we mnie duży niedosyt....mozna powiedziec ze czekałem na cos czekałem i sie nie doczekałem

użytkownik usunięty
demaskator30

Z tego, co pamiętam, to duch zamordowanej dziewczyny opętał główną bohaterkę i zemścił się na swoim oprawcu,