spodobał mi się ten film, ale kto w końcu był tym zabójcą?? dlaczego na kamerze zamiast tego policjanta jest kto inny? ;/ to kto w końcu z tych dwóch??
przecież to doug z szeryfem na spółę organizowali sobie takie makabryczne zabawy. wspólnie mordowali te dziewczyny. zbyt bystry to ty nie jesteś ;>
Doug z szeryfem mordowali i gwałcili dziewczyny. Doug zginoł z ręki swojej żony która była w tym momęcie opentana przez ducha dziewczyny któro 4 lata wczesniej zabił, a szeryfa zabiła gdy sie dowiedziała ze był jego wspólnikiem. Jezeli tego nierozumniesz to moze zacznij ogladac jakies bardziej zrozumiałem filmy
Ludzie, Was pogięło z tym opętaniem. Miała halucynacje pod wpływem psychotropów, którymi ją faszerowano w klinice, oraz z powodu traumy, jakiej doznała widząc męża masakrującego bezbronną dziewczynę w swojej piwnicy.
Szeryfa też psychotropami faszerowali? Przecież on też ją widział na końcu. Poza tym Miranda widziała ją wcześniej, zanim zabiła męża
film w zasadzie bezsensowny,z jednej strony długimi momentami trzymal w napieciu z drugiej same rozwiąznie zagadki okazało sie banalne i pozostawiło przynajmniej we mnie duży niedosyt....mozna powiedziec ze czekałem na cos czekałem i sie nie doczekałem