PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=95938}
6,7 112 tys. ocen
6,7 10 1 111818
4,8 19 krytyków
Gothika
powrót do forum filmu Gothika

Film tak świetny jak gothika ma ocenę 7.34 a Krzyk ponad 8 to krew mnie zalewa, kto te filmy ocenia? Krzyk w portymaniu do gothiki to jak porównać Gulczas a jak myślisz do Pięknego Umysłu!Ja daje 9/10*

Adrian2311

Sory 7.94 ale to nie zmienić faktu że to dużo za niska ocena

Adrian2311

słabizna jakich mało chłopaku jak lubisz takie fiilmy to miło ale ten film jest tak słaby ajk nasza reprezentacja absurdalny scenariusz duchy idz na ryby kolezko jak cie takie coś achwyca dlamnie straszna miernota na 3 ledwo ,pozdr

ocenił(a) film na 2
Adrian2311

A mnie dziwi jak taki gniot może mieć tak wysoka ocene..........świat się kończy..........jak można "Gothike" nazwać wogóle horrorem?? :(

ocenił(a) film na 8
Adrian2311

Jakbyś chciał wiedziec to GOTHIKA jest zaliczana również do Thrillerów psychologicznych. Ale Ty jak to oglądałeś to chyba tego nie zauważyłeś. Widac, że przespałeś lekcje filmu na polskim;) pozdro :D

ocenił(a) film na 10
Edycia

Zgadzam sie w 100% film jest tez przeciesz Thrillerem i psychologicznym to jest jasne że film to nie jst w 100% horrorem film jest zajsbiety ten film ma klimat ,super film nic dodać nic ująć jak niektórzy nie umieją sie wczuc w film to widac po komentarzach.