Nie zasługuję na taką ocene ja Daje jej ledwo 3 ... jeden za pomysł i dwa za Penelope, ale reszta kicz... i po kija nm apoczatku filmu wszystko wyjasniają przez ten durny sen potem jakby Agonia napiecia i ten wątek ze strażnikiem ehh niestety ale lipa a miałem nadzieje....
dziwne, w końcu pomysły są najważniejsze, oryginalność... ale widać dla Ciebie ma znaczenie wygląd aktorki albo aktora ... ;p
Mi się filmek bardzo podobał, jeden z tych które bym polecił ;)
Zgodzę się :) Bardzo chciałam obejrzeć ten film a tu takie rozczarowanie... ale postać grana przez Penelope była interesująca :) Kilka elementów w filmie mogło być ciekawe, ale drażniło mnie, że twórcy nie mogli się zdecydować, jaki to ma być gatunek. Nie był to zgrabny mix gatunkowy, tylko niekonsekwencja twórców.
Myślę, że autorowi tematu nie chodziło o wygląd ani o bajery, po prostu film wydał mu się przewidywalny.
Bolszo - szkoda słów, na twoim miejscy wstydziłabym się swego języka i jak najszybciej go sobie odgryzła.
Bolszo-Idz do szkoły,bo widać w domu kogos wychowac nie potrafią...
@Film. Ja go w sumie oglądałem dopiero ostatnio,zawsze nie było jakos okazji;p No i musze przyznac że po tylu dobrych zapowiedziach,oczekiwaniu a potem tylu bardzo złych opiniach to musze przyznac że filmik ogólnie nie jest zły.Fakt faktem wszystko od początku do końca przewidzieć można i to drażni... Albo rozmowa ze strażnikiem-od razu było wiadomo o co chodzi. W sumie to od początku nie wiedziałem czy ona ma zwidy czy to duch...
Aktorstwo Halle Barry to naprawde sztuczne w momentach że aż sie psuje klimacik:/ Moja ocenka to 7/10;]
po takim wielkim hallo co otaczało ten film spodziewałem sie czegoś lepszego i to o wiele. I mam gdzies jak aktorka wygląda ale jak gra choc wdzieków Penelope nie mozna odmówic.
mi wręcz przeciwnie bardzo sie podobał <9/10> ale kazdy ma inny gust więc nie mozna miec pretensji do drugiej osoby dla czego taka ocena a nie inna ;)
Ja daje podobnie- 4/10
Próbując rozdzielić punkty wychodzi tak:
1- za dobry tytuł
1- za aktorów wszystkich razem wziętych
1- za to, że w gruncie rzeczy wielu osobom może się podobać i jakoś wcale mnie to nie dziwi, jednakże liczyłam na coś więcej (stąd "poniżej oczekiwań")
1- za sens, co ostatnio w nowych horrorach rzadko się zdarza.
co ty piepszysz to bylo fajne i ch.. nie znasz sie moze fakt faktem ze po tym pol godziny film staje sie przewidywalny ale moim zdaniem jest dosyc oryginalny