PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1244}

Gra pozorów

The Crying Game
1992
7,3 6,9 tys. ocen
7,3 10 1 6943
7,6 13 krytyków
Gra pozorów
powrót do forum filmu Gra pozorów

Nagła wpadka murzyna pod transporter, no a ta druga to chyba wiadomo. Filmek genialny niemal pod każdym względem, a tematyka jak najbardziej oryginalna. 9/10

ocenił(a) film na 10
Meteooo

Mnie rozwaliła scena jak pijay Dil ubrany w struj do krykieta Foesta przychodzi do domu i cały ciąg dalszych wypadków. Dlatej sceny mogę ten filma oglądać wiee razy. Piekny film, szkoda, że takie rzadko się zdarzają, ale cóz moze właśnie to w nich jest piekne.

Meteooo

Wpadka jest zaskakująca to prawda, ale druga scena zbija z nóg. Jeżeli ktos ogladał film "na czysto", bez jakichkolwiek informacji przed seansem (jak ja) będzie zaskoczony tak jak dawno już nie był. Film świetny.
PS Ale od początku troche nie pasował mi "jej" głos :)

ocenił(a) film na 9
Neshir

Głos i wygląd.
Jak gdzieś niepotrzebnie przeczytałem o tym własnie "zwrocie akcji" to prawie od razu jak pokazali Dil się zorientowałem o co może chodzić i sie nie myliłem, ale to nie zmienia faktu, ze film świetny.
z czystym sumieniem 9/10

ocenił(a) film na 9
Neshir

Według mnie wygląd sporo zdradzał. Nie wiedziałem przed seansem o czym jest film, a co chwilę mówiłem sobie w duchu, no kurde przecież wygląda jak...no sami wiecie kto. Ale w czasie premiery na pewno ten zwrot akcji mógł być zaskakujący, bo ludzie nie widzieli zbyt często, że tak ujmę, by nie rzucać spoilerami, "takich osób".

ocenił(a) film na 8
Meteooo

Dokładnie!