PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=219933}
7,1 181 tys. ocen
7,1 10 1 181093
7,0 61 krytyków
Grindhouse: Death Proof
powrót do forum filmu Grindhouse: Death Proof

Fałszywe trailery

ocenił(a) film na 10

Który z fałszywych trailerów najbardziej się Wam spodobał? Jak dla mnie wszystkie są świetne ale najlepszy jest chyba "Warewolf women of the SS" Roba Zombie. Dawno już nie widziałem czegoś równie głupiego. Cały ten zwiastun jest cudownie niedorzeczny, kiczowaty i bezsensowny. Do tego jeszcze ten Cage jako Fu Manchu...

pasta_3

każdy trzeba oceniać inaczej i trudno wybrać najlepszy, ale pod wzglądem technicznym napewno "machete", "dont"i "swięto dziękczynienia" tak żałosne że aż zajebiste. trailery wypas, na filmy bym sie nie skusił no poza "machete" który notabene powstanie

ocenił(a) film na 10
Leon_B_Fink

Nie wiecie jak będzie w Polsce z tymi trailerami? Będą puszczane przed Death Proof, po napisach końcowych, a może wcale? Ile jest fałszywych zwiastunów?

ocenił(a) film na 8
pasta_3

właśnie ten trailer jest genialny! zgadzam się! Taki film powinien powstac bo może powstac niezwykle zajebisty film, a jak zobaczylem Cage jako Fu Manchu to dostałem taki orgazm estetyczny jak w ostatniej scenie "Zotego wieku" L. Bunuela - to mogłoby byc naprawdę niezwykłe dzieło. Tylko kto mógłby ten film zrobic naprawde genialnie?hihi no i jeszcze Udo Kier. ten film to same smaczki pop-kultury i postmodernizmu: strzelające wilkołaki, seksowne SS-manki, mocna muza i heil Hitler! Najbardziej z całego Grindhouse podobał mi się właśnie ten zwiastun, ten do Machete też był świetny. Wierzę, że trailery zainspirują do stworzenia prawdziwych dzieł. Sam Grindhouse nie jest tym Tarantino i Rodriguezem co na poczatku ich szalonej kariery, ale były to przyjemnie spędzone trzy godziny:)

ocenił(a) film na 9
mariouszek

Dla mnie "Święto dziękczynienia" było świetne i mam nadzieję, że go puszcza przed "Death Proof" na który czekam jak i również "Planet Terror"