PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=1465}

Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Star Wars: Episode II - Attack of the Clones
2002
7,2 231 tys. ocen
7,2 10 1 230544
5,3 51 krytyków
Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Część II - Atak klonów

Reka Anakina

ocenił(a) film na 10

Czy ktoś z tych co tak narzekają ze Anakinowi nie wyciekła cala krew z ustroju , oglądał GW Nowa Nadzieja ,chyba nie ,bo właśnie w tym filmie Obi rozwala rękę w barze ,i jakoś nikt tego nie komętuje czy choć by wspomina ze tam tez nie ma ani kropelki krwi , zresztą w Imperium Kontratakuje jest to samo każdy z was wielcy fani GW wymienia błędy ze sfery technicznej ,a to gra aktorów a to fabuła do kitu ,a czy ktoś z was pomyślał co z klimatem GW ,czy jest czy go nie ma ,ja uważam ze film jest świetny bo trzyma Klimat dowiedziałem się wielu nowych rzeczy o Anakinie i imperium .gorąco polecam ten film ludziom z wyobraźnią potrafiących ocenić ten obraz w kategoriach Gwiezdnych Wojen ,a nie porównywać go z innymi filmami .........

ocenił(a) film na 10
Otelllo

Miecz świetlny
Zapomiacie o jednym. Miecz świetlny to nie nóż. On nie przecina, on przepala. Więc gdzie tu miejsce na krew?

ocenił(a) film na 10
Otelllo

Wreszcie
Wreszcie ktoś rozsądny. W pełni się z tobą zgadzam. Dla mnie ważne jest, aby film wciągał i miał to coś. Zresztą uważam, że Lucas wreszcie odnalazł ten charakterystyczny klimacik, który zagubił kręcąc "Mroczne Widmo". Jeśli ktoś uważa inaczej to raczej nie jest prawdziwym znawcą GW.

użytkownik usunięty
severus_snape

na pewno dorownuje starej sadze
Jest i miejsce na klimat. Swego czasu strasznie krytykowano stare GW --a to C3Po , a to ewoki były be....a to dłużyzny w EP 4 , czy teraz ktoś o tym głośno mówi?