Czy ktoś z tych co tak narzekają ze Anakinowi nie wyciekła cala krew z ustroju , oglądał GW Nowa Nadzieja ,chyba nie ,bo właśnie w tym filmie Obi rozwala rękę w barze ,i jakoś nikt tego nie komętuje czy choć by wspomina ze tam tez nie ma ani kropelki krwi , zresztą w Imperium Kontratakuje jest to samo każdy z was wielcy fani GW wymienia błędy ze sfery technicznej ,a to gra aktorów a to fabuła do kitu ,a czy ktoś z was pomyślał co z klimatem GW ,czy jest czy go nie ma ,ja uważam ze film jest świetny bo trzyma Klimat dowiedziałem się wielu nowych rzeczy o Anakinie i imperium .gorąco polecam ten film ludziom z wyobraźnią potrafiących ocenić ten obraz w kategoriach Gwiezdnych Wojen ,a nie porównywać go z innymi filmami .........
Miecz świetlny
Zapomiacie o jednym. Miecz świetlny to nie nóż. On nie przecina, on przepala. Więc gdzie tu miejsce na krew?
Wreszcie
Wreszcie ktoś rozsądny. W pełni się z tobą zgadzam. Dla mnie ważne jest, aby film wciągał i miał to coś. Zresztą uważam, że Lucas wreszcie odnalazł ten charakterystyczny klimacik, który zagubił kręcąc "Mroczne Widmo". Jeśli ktoś uważa inaczej to raczej nie jest prawdziwym znawcą GW.