Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Star Wars: Episode VII - The Force Awakens
2015
7,2 261 tys. ocen
7,2 10 1 261200
7,3 64 krytyków
Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy
powrót do forum filmu Gwiezdne wojny: Przebudzenie Mocy

Nadzieja na to, że J.J. Abrams uratuje to co zniszczył Lucas tworząc nową trylogię i wprowadzając kolejne poprawki do starej. Czekam z niecierpliwością i jestem dobrej myśli, bo tworząc 2 części Star Trek, Abrams pokazał że potrafi przywrócić blask klasykom kina :)

użytkownik usunięty

jego recenzje sag lucasa nie są przepiękne

użytkownik usunięty

Są. A choćbyś mnie ciągnął za jaja sznurem od odkurzacza zdania nie zmienię, bo nie masz kontrargumentów.

użytkownik usunięty

jak taki mądry jesteś , to daj przykład jak według ciebie wyglądają kontrargumenty

użytkownik usunięty

Najpierw naucz się odróżniać fakt od opinii i argumentów. Żeby je odróżniać nie trzeba być mądrym. Wystarczy skończyć podstawówkę.

użytkownik usunięty

mylisz sie od czasu kiedy skończyłem szkolę minęło kilka lat . Opinie tego gościa nie są faktami

użytkownik usunięty

Skąd wiesz?

użytkownik usunięty

opinie tego gościa mnie nie przekonują . On tylko tłumaczy co jego zdaniem jest nie tak , w sadze lucasa . A ty liczysz na to że w to uwierzę i i zniecierpie sage lucasa ???????

użytkownik usunięty

Hahah! Ciebie przekonuje byle frazes że "Słowacki był wielkim poetą" to co dopiero recenzja Plinketta.

użytkownik usunięty

On swoje zdanie opiera na merytorycznej analizie a ty na bezużytecznych przymiotnikach, więc co jak co, nie udowodniłeś nam swoich faktów.

użytkownik usunięty

skoro przekonany jesteś że moje argumenty są bezużytecznymi przymiotnikami , to ; po co sie mnie pytałeś o to ???? . Chcesz wierzyć i ufać w recenzje tego gościa to twoja sprawa

użytkownik usunięty

recenzje pana plinkietta są ; głupie i przeciętne

użytkownik usunięty

I nie masz ku temu argumentów.

użytkownik usunięty

nie pisz nic do mnie , skoro przekonany jesteś że nie mam kontrargumentów , a przekonany jesteś że ; gościu Pan Pikiett ma racje . I ty broniąc jego argu,entów ty nie masz swoich

użytkownik usunięty

Podaj mi chociaż jeden kontrargument w którym nie używasz żadnego przymiotnika. Czekam.

użytkownik usunięty

nie chce mi sie z tobą gadać

użytkownik usunięty

i koniec tematu

użytkownik usunięty

Czekam tylko aż zaczniesz po premierze spamować wszystkim po ich tematach jakie to "Przebudzenie Mocy' było do dupy a jako usprawiedliwienie podałbyś tylko bezużyteczny stos epitetów.

ocenił(a) film na 9

Przeglądałam sobie twoją dyskusję z tym pociesznym człowiekiem i pod koniec śmiałem sie na całe gardło. Również miałem "przyjemność" dyskusji z az. Próbował mnie przekonać do tego że w PM pojawi się jego idolka Ashoka Tano. Zastanawiam sie czy ten chłopiec udaje czy naprawdę jest taki głupi Co do Plinketta - jego recenzje to czyste mistrzostwo.

ocenił(a) film na 6

Hahahahaha. Ha. Ha.

Nie.

użytkownik usunięty
Ghostface_22

ciebie to bawi ? dziwny z ciebie jest człowiek

użytkownik usunięty
Ghostface_22

widziałem zwiastun tego filmu , i nie podobał mi sie

ocenił(a) film na 6

O czym ty gadasz??

użytkownik usunięty
Ghostface_22

chciałeś bym zobaczył ten film , zobaczyłem na jeden ze stron jego zwiastun i nie spodobał mi sie .

użytkownik usunięty

obejrzałem też recenzje prequelii pana Pikietta , i nic specjalnego

ocenił(a) film na 6

Hahaha może następnym razem lepiej sprawdzaj kto do ciebie pisze.

użytkownik usunięty
Ghostface_22

zdarzyło ci sie że piszesz w pośpiechu ? ja pisze w pośpiechu

ocenił(a) film na 6

Szok i niedowierzanie!

użytkownik usunięty
użytkownik usunięty

No teraz masz dowód, że Lucas zniszczył swoją sagę.

A czemu oglądałeś zwiastun, skoro cały film już dawno jest w sieci?

użytkownik usunięty

Mnie te dowody które przedstawiłeś , nie przekonują że lucas zniszczył swoją sage . Jednym jak ty saga lucasa sie nie podoba , a drugim jak ja sie podoba i na to nie wpłyniesz . Dlatego że zwiastun jest krótszy od filmu .

użytkownik usunięty

Dlaczego nie przekonują? Poproszę kontrargumenty.

Tylko że zwiastun to nie streszczenie filmu, to reklama. To tak jak byś oceniał Zemstę Sithów po obrazku na opakowaniu chipsów.

użytkownik usunięty

po 1 w tych dowodach co przedstawiłeś są inne napisy niż w filmach .
po 2 oglądając sage lucasa od 1 do 6 nie zauważyłem irytujących szczegółów , na które narzekają jedni z fanów jak ty .
po 3 co jest złego w midihlorianach ? Przecież to jest jak by źródło mocy jedi .
po 4 saga lucasa ma ; święte efekty specjalne , przeprowadzone bitwy , fajna gra aktorska itp
po 5 podoba mi sie saga lucasa . cała dosłownie

użytkownik usunięty

1. To całe zdanie jest bez sensu.
2. Miałeś mi przedstawić kontrargumenty a nie mówić, że niczego nie zauważyłeś.
3. To już wyjaśniałem.
4. Miałeś mi przedstawić kontrargumenty a nie rzucać mi bezużytecznymi epitetami.
5. Nie obchodzi mnie to bo miałeś mi przedstawić kontrargumenty a nie mówić co ci się podoba. Mogą ci się podobać Muminki. Mnie to nie obchodzi. O co innego prosiłem.

użytkownik usunięty

jeżeli cie to nie przekonuje , to trudno

użytkownik usunięty

ja należę do drugich fanów sw co podoba sie saga lucasa

użytkownik usunięty

A przekonuje cię zdanie "A Słowacki to wielkim poetą był. Bo był" ?

użytkownik usunięty

powiedzmy że tak .Takie są moje kontrargumenty które cie nie przekonują , i tyle .

użytkownik usunięty

Co co wyraziłeś jest opinią, która nie jest poparta żadnymi argumentami. W każdym razie nie merytorycznymi.

użytkownik usunięty

podaj mi kilka powodów , co według ciebie lucas zniszczył w swojej sadze

użytkownik usunięty

Napisałem to już na 1 stronie.

użytkownik usunięty

jeśli cie moje 5 powodów nie przekonuje , to nie ,a o czym gadać . Więc jednak że ; nie każdy z fanów sw np ja jest oburzony na sage lucasa i ma nadzieje że jjarams naprawi . Drudzy z fanów sw np ja mamy wątpliwości czy jjarams nie zniszczy nowej trylogii .

I odpowiedz na moje pytanie ; co jest złego w midihlorianach ?

użytkownik usunięty

Skoro przekonuje się to zdanie, powinno także przekonać cię "Lucas zniszczył sagę"

użytkownik usunięty

czy TY ZROZUMIESZ ŻE MI PODOBA SIĘ SAGĘ LUCASA ????????

użytkownik usunięty

Twoje rozumowanie jest bez sensu. Bo skoro przekonuje cię zdanie o Słowackim bez żadnej argumentacji, powinno cię przekonać także to. Oznacza to że można przeprowadzić na tobie incepcję nawet się nie wysilając.

użytkownik usunięty

czemu cie nie przekonuje punkt 4 ? Pisadłem na poważnie że saga lucasa zawiera świetne efekty specjalne , bitwy i fajna gra aktorka .

użytkownik usunięty

Podaj mi jakiś dowód że to co mi wymieniłeś jest świetne.

użytkownik usunięty

saga są świetne efekty specjalne , przeprowadzone bitwy gra aktorska i klimat

użytkownik usunięty

Nie będe należeć do fanów sw którzy narzekają na sage lucasa

użytkownik usunięty

Co to znaczy "inne napisy"?

użytkownik usunięty

np jar jar nie mówił ; Nienawidzę cie w mrocznym widmie