Nadzieja na to, że J.J. Abrams uratuje to co zniszczył Lucas tworząc nową trylogię i wprowadzając kolejne poprawki do starej. Czekam z niecierpliwością i jestem dobrej myśli, bo tworząc 2 części Star Trek, Abrams pokazał że potrafi przywrócić blask klasykom kina :)
Są. A choćbyś mnie ciągnął za jaja sznurem od odkurzacza zdania nie zmienię, bo nie masz kontrargumentów.
jak taki mądry jesteś , to daj przykład jak według ciebie wyglądają kontrargumenty
Najpierw naucz się odróżniać fakt od opinii i argumentów. Żeby je odróżniać nie trzeba być mądrym. Wystarczy skończyć podstawówkę.
mylisz sie od czasu kiedy skończyłem szkolę minęło kilka lat . Opinie tego gościa nie są faktami
opinie tego gościa mnie nie przekonują . On tylko tłumaczy co jego zdaniem jest nie tak , w sadze lucasa . A ty liczysz na to że w to uwierzę i i zniecierpie sage lucasa ???????
Hahah! Ciebie przekonuje byle frazes że "Słowacki był wielkim poetą" to co dopiero recenzja Plinketta.
On swoje zdanie opiera na merytorycznej analizie a ty na bezużytecznych przymiotnikach, więc co jak co, nie udowodniłeś nam swoich faktów.
skoro przekonany jesteś że moje argumenty są bezużytecznymi przymiotnikami , to ; po co sie mnie pytałeś o to ???? . Chcesz wierzyć i ufać w recenzje tego gościa to twoja sprawa
nie pisz nic do mnie , skoro przekonany jesteś że nie mam kontrargumentów , a przekonany jesteś że ; gościu Pan Pikiett ma racje . I ty broniąc jego argu,entów ty nie masz swoich
Podaj mi chociaż jeden kontrargument w którym nie używasz żadnego przymiotnika. Czekam.
Czekam tylko aż zaczniesz po premierze spamować wszystkim po ich tematach jakie to "Przebudzenie Mocy' było do dupy a jako usprawiedliwienie podałbyś tylko bezużyteczny stos epitetów.
Przeglądałam sobie twoją dyskusję z tym pociesznym człowiekiem i pod koniec śmiałem sie na całe gardło. Również miałem "przyjemność" dyskusji z az. Próbował mnie przekonać do tego że w PM pojawi się jego idolka Ashoka Tano. Zastanawiam sie czy ten chłopiec udaje czy naprawdę jest taki głupi Co do Plinketta - jego recenzje to czyste mistrzostwo.
chciałeś bym zobaczył ten film , zobaczyłem na jeden ze stron jego zwiastun i nie spodobał mi sie .
No teraz masz dowód, że Lucas zniszczył swoją sagę.
A czemu oglądałeś zwiastun, skoro cały film już dawno jest w sieci?
Mnie te dowody które przedstawiłeś , nie przekonują że lucas zniszczył swoją sage . Jednym jak ty saga lucasa sie nie podoba , a drugim jak ja sie podoba i na to nie wpłyniesz . Dlatego że zwiastun jest krótszy od filmu .
Dlaczego nie przekonują? Poproszę kontrargumenty.
Tylko że zwiastun to nie streszczenie filmu, to reklama. To tak jak byś oceniał Zemstę Sithów po obrazku na opakowaniu chipsów.
po 1 w tych dowodach co przedstawiłeś są inne napisy niż w filmach .
po 2 oglądając sage lucasa od 1 do 6 nie zauważyłem irytujących szczegółów , na które narzekają jedni z fanów jak ty .
po 3 co jest złego w midihlorianach ? Przecież to jest jak by źródło mocy jedi .
po 4 saga lucasa ma ; święte efekty specjalne , przeprowadzone bitwy , fajna gra aktorska itp
po 5 podoba mi sie saga lucasa . cała dosłownie
1. To całe zdanie jest bez sensu.
2. Miałeś mi przedstawić kontrargumenty a nie mówić, że niczego nie zauważyłeś.
3. To już wyjaśniałem.
4. Miałeś mi przedstawić kontrargumenty a nie rzucać mi bezużytecznymi epitetami.
5. Nie obchodzi mnie to bo miałeś mi przedstawić kontrargumenty a nie mówić co ci się podoba. Mogą ci się podobać Muminki. Mnie to nie obchodzi. O co innego prosiłem.
powiedzmy że tak .Takie są moje kontrargumenty które cie nie przekonują , i tyle .
Co co wyraziłeś jest opinią, która nie jest poparta żadnymi argumentami. W każdym razie nie merytorycznymi.
jeśli cie moje 5 powodów nie przekonuje , to nie ,a o czym gadać . Więc jednak że ; nie każdy z fanów sw np ja jest oburzony na sage lucasa i ma nadzieje że jjarams naprawi . Drudzy z fanów sw np ja mamy wątpliwości czy jjarams nie zniszczy nowej trylogii .
I odpowiedz na moje pytanie ; co jest złego w midihlorianach ?
Skoro przekonuje się to zdanie, powinno także przekonać cię "Lucas zniszczył sagę"
Twoje rozumowanie jest bez sensu. Bo skoro przekonuje cię zdanie o Słowackim bez żadnej argumentacji, powinno cię przekonać także to. Oznacza to że można przeprowadzić na tobie incepcję nawet się nie wysilając.
czemu cie nie przekonuje punkt 4 ? Pisadłem na poważnie że saga lucasa zawiera świetne efekty specjalne , bitwy i fajna gra aktorka .