https://www.youtube.com/watch?v=ENc7e8g9kFI
Gościu masakruje beztalencie Lucasa i Zemste Sithów.
"SW jest o tyle fajne, że odnoszę wrażenie, iż każdy znajdzie w tym uniwersum coś dla siebie, coś za co będzie je uwielbiać." - Z tym się zgadzam w stu procentach :)
To że byłaś obrażana nie upoważnia cię do tego byś obrażała innych a to robisz już od jakiś trzech miesięcy. Ale miło że tak uważasz. Wracaj do prequeli
Ooo, mój naczelny szpieg? Co tam słychać. XD Musisz strasznie tęsknić za mną skoro non stop do mnie piszesz... XD
I jak tam? Wypracowanko widać już skończone na temat jaki ci dałam. Bo skoro do mnie piszesz, to znaczy, że chyba tak. ;D
"Jeśli TFA nie sprofanowało zakończenie Powrotu Jedi, jeśli twoim zdaniem stara trójka nie zmarnowała sobie życia, to udowodnij mi to! Jeśli dasz mi kontrargument do tego zdania, jeśli udowodnisz, że "Powrót Jedi" nie został zhańbiony, jeśli obronisz tezę że Luke, Han i Leia wcale nie zostali zniszczeni w tym filmie...to wtedy pogadamy. Do tego momentu do mnie nie pisz..."
Nie pamiętasz? Mówiłam byś do mnie nie pisał. Nie życzę sobie tego. Skończyłam już z tobą.
I bierz tego do siebie...
"W tych filmach była historia oparta na mitologiach, religiach, historii ludzkości, te filmy są pełne symboli... Cała saga się dopełnia, a do tego miała nieziemską muzykę Wiliamsa."
Jak pięknie to ujęłaś :) tak ja też za to kocham 1-6
Właśnie widzę jak się bijesz w pierś, a już myślałem, ze skończyliśmy...
Rozumiem, że jeśli nie przyjmę twojego punktu widzenia to będziesz mnie obgadywać do końca życia? Ciekawe jak z tego się wytłumaczysz powyższy cytat odnosił się do naszej wcześniejszej rozmowy, więc tekst "jak grochem o ścianę" również dotyka mojej osoby. Jestem ciekaw co takiego ci zrobiłem, że tak się mnie uczepiłaś. Każdy odbiera filmy wedle własnego uznania, ja nie mam zamiaru zmuszać cię do podzielania mojej opinii. Natomiast jeśli ja nie przyswoję sobie twojego rozumowania to znaczy, że niczego się nie nauczyłem, "jak grochem o ścianę".
Nie wiedziałem, że jesteś taką chamską osobą, ale proszę cię jeśli masz w sobie choć odrobinę kultury nie rozmawiaj z innymi na mój temat. Postaraj się (choć wiem że to dla ciebie trudne) uszanować moje zdanie.
Ech.. już zapomniałam o tobie...
"Jestem ciekaw co takiego ci zrobiłem, że tak się mnie uczepiłaś." Musisz mieć bardzo wysokie poczucie wartości, że myślisz iż wszyscy mówią wyłącznie o tobie, zwłaszcza na temat z paru tygodni, gdzie w odpowiedziach/wypowiedziach można się nieźle pogubić... ale znów się mylisz, bo mi nawet do głowy nie przyszedłeś, gdy to pisałam i zdążyłam swobodnie o tobie zapomnieć przez ten czas... Owszem sam cytat pochodził z naszej rozmowy, ale odpowiedź nie była już o tobie, i nie przyszło mi do głowy, że pochodził właśnie z niej... Dopiero gdy się mnie uczepiłeś, to to zauważyłam... (Ech tłumaczę się jak w jakimś sądzie, po kiego... skoro ty i tak powiesz, że cię uraziłam)
Z tym grochem i ścianą chodziło mi @Jakub0katny, a wypowiedź napisałam do @hopcii, gdzie ty tu widzisz że czepiam się ciebie? Widziałeś gdzieś cytat, bym mówiła "matysek, to, matysek tamto"? Nie! Więc powinieneś zrozumieć, że nie o ciebie chodzi... ty mi już nawet do głowy nie przyszedłeś, gdy to pisałam... Ale jak widać to ty też potrafisz śledzić i komentować moje poczynania na forum, a potem ciskać na mnie gromami... A mówisz, ze to ja się uczepiłam.
Źle to odbierasz, ja nawet cię nie znam tak bardzo, by non stop zastanawiać się nad tym, jak cię obrazić, bo mam ważniejsze sprawy na głowie niż twoje dąsy. XD... Niepotrzebnie też odgrzebujesz te waśnie przy okazji obrażając mnie... My swoją sprawę mamy chyba załatwioną, a że jesteś taki obrażalski i wszystko bierzesz na serio do siebie, to nic na to nie poradzę...
Post użytkownika hopciaa:
"W tych filmach była historia oparta na mitologiach, religiach, historii ludzkości, te filmy są pełne symboli... Cała saga się dopełnia, a do tego miała nieziemską muzykę Wiliamsa."
Jak pięknie to ujęłaś :) tak ja też za to kocham 1-6"
Twoja odpowiedź na ten post:
"Niby tak... ale cała ta moja gadanina to jak grochem o ścianę, trochę... XD"
W poście użytkownika hopciaa nie ma żadnej wzmianki o Jakubie, ale cytat, który podała odnosi się do tego postu:
http://www.filmweb.pl/film/Gwiezdne+wojny%3A+Przebudzenie+Mocy-2015-671051/discu ssion/Zapraszam+do+obejrzenia,2814293?page=2#post_14673448
Który jak widać był skierowany do mnie, więc jakim cudem odnosi się do Jakuba?
Nie było to o tobie, wystarczy? Rettty...
Muszę się spowiadać, ze wszystkiego co wtedy miałam na myśli? Ważne, że osoba której to odpowiedziałam wiedziała o co chodzi... Może bym i ci powiedziała, ale niestety nie mam na tyle dobrych relacji z tobą by o tym gaworzyć. A i nawet w tym co bym napisała znalazłbyś powód do gadania, jaka to chamska jestem, bo cię obrażam... Wiem, że tak by było, bo mogę ci podpowiedzieć, że już byleś parę tygodni temu na mnie o to zły...
Wiem do jakiego postu się odnosi, sprawdziłam to dopiero jak mnie skomentowałeś, jaka to ja obraźliwa jestem wobec ciebie... OK, niech będzie, że można tak mylnie to ująć, że to był komentarz pod ciebie, bo to był cytat z naszej rozmowy... ALE uwierz mi, że nie skomentowałam tego z myślą o tym jak ci dokuczyć. Nie pamiętałam o tym, że to był cytat z naszej rozmowy... Nawet nie miałam ciebie na myśli. ;) Myślisz, że odgrzebywałabym stare kłótnie z tobą, by się teraz tłumaczyć, o kim ten komentarz był?
Uwierz mi, że ja ciebie bardziej unikam niż prowokuję... Gdybym wiedziała, ze czaisz się za rogiem, w życiu nie napisałabym czegoś takiego... A już na pewno nie o tobie...
Muszę ci wierzyć na słowo i z tego co widzę hopciaa również potwierdza twoje słowa. Jednak musisz zrozumieć moje wzburzenie, wszystkie poszlaki wskazywały bezpośrednio na mnie. "Ważne, że osoba której to odpowiedziałam wiedziała o co chodzi..." - Z tym się nie zgodzę, dobrze by było gdyby inni też to wiedzieli, bo uniknęlibyśmy właśnie takich nieporozumień. Ja na forum sugeruję się poszlakami, a nie tym co autor miał na myśli.
http://zkamerawsrodksiazek.pl/wp-content/uploads/2015/11/1334179706_by_knur82_50 0.jpg
http://kwejk.pl/obrazek/746841/co-autor-mial-na-mysli.html
Wybacz mi... Powinnam była to napisać dosadniej, bo inni też to czytają... Ale bałam się, że jak napiszę o kogo dokładnie chodzi, to ten osobnik znowu mi da o sobie znać i będzie non stop do mnie wypisywał... A JakubKatny zachowuje się dziwacznie względem innych i wielu użytkowników może to potwierdzić.
Mój błąd. Wybacz...
Zgadzam się z Tobą, prawdopodobnie zostałabyś przez niego zaatakowana. Teraz rozumiem dlaczego starałaś się nie pisać otwarcie, szkoda tylko że doprowadziło to do takiego nieporozumienia.
Już trudno... ;(
Nie bój się, jak będę chciała pogadać o twoim zdaniu na różne tematy i porównać go ze swoim to po prostu pogadam z tobą. ;D
nie no jasne zróbcie ze mnie najgorszego. A jak ona od miesięcy wyzywa old fanów to jest ok?
Ty mnie wyzywałeś pierwszy! I to zanim ten post powstał.
Demonizuj mnie, proszę bardzo! Ale spójrz na samego siebie lepiej. Już kolejny post spamujesz tym swoimi idiotycznymi wywodami... Odpuść sobie, co?
owszem śledziłem przyznaję się. Ale przez to że
widziałem jak w twoich postach obrażałaś OLD
fanów. Nie kłam i nie bądź hipokrytką. Bo nie
widzisz ty nic złego w swoim zachowaniu.
I nie, nie odpuszczę. Bo to ty zaczęłaś
zachowuje się tak bo ty od miesięcy wyzywasz Old fanów piszesz że disney robi z nas idiotów. Podobnie jak twój koleżka Ryloth. Z Hopcią da się pogadać. Bo zaznacza że coś jest w jej "odczuciu" ty natomiast wyzywasz. A kiedyś taka nie byłaś. I nie, nie odczepię się dopóki nie przeprosisz.
A ty jesteś lepszy? ;)
"no tak to cyrk na kółkach który zaczęła Cleo? Cloe role? Czy jak tam jej" Nawet tutaj Kubuś musisz mnie poniżać...
Ryloth (i nie tylko on) mówił, że niezłe z ciebie ziółko... Udowodnij mi, że tak nie jest wtedy pogadamy...
Przepraszam jeśli kiedykolwiek obraziłam twoją osobę, nie było to w porządku... Ale i ty mnie obrażałeś... nie pamiętasz? Odnosiłeś się do mnie pogardliwie, bo śmiałam mieć zdanie inne niż twoje, sam wyzywałeś mnie od "fanatyczek" i poniżałeś przyklaskując tym, którzy ze mną argumentowali, a mieli inne zdanie niż ja... Pisałeś też do mnie pierdoły na skrzynkę pocztową, nie dając mi spokoju... (chwała ci za to, że skończyłeś). A poniżasz mnie non stop, nawet teraz... Masz jakiś problem?
A zdania co do SW i Disneya nie zmienię... Zapomnij... Tobie też nie każę zmieniać, chciałam tylko zobaczyć jak bronisz TFA, gdy ktoś ci poda argumenty "przeciw"... Jak tobie argumentów "za" zabrakło to zaczął się twój hejt...
no i finito. I ja cię przepraszam bo też cię obrażałem.
A zdania ci zmieniać nie każę. Tylko nie wyzywaj fanów old trylogii
Matysku drogi, Cloe4 odniosła się do Jakuba a nie do Ciebie - tak wywnioskowałam analizując ten link, który podałeś w swojej powyższej wypowiedzi.
A ja do nikogo się nie odniosłam - ot wycięłam fragment wypowiedzi Cleo4, z którym się zgadzam a czemu to podałam. Pozostałą część jej wypowiedzi pozostawiłam bez komentarza.
dobra, to nieporozumienie z mojej winy ale już wyjaśnione. Przeprosiłem Cloe. Wiesz może ja też ją źle zrozumiałem. Może za bardzo biorę wszystko do siebie? Chyba muszę mieć więcej dystansu do wypowiedzi na filmwebie bo zwariuje xd :)
To przecież troll, jemu nie chodzi o wymianę argumentów, tylko o prowokacje i robienie burd, za co dostawał już wiele banów, m.in. na facebooku w oficjalnej polskiej grupie Gwiezdne Wojny czy na forum marvela. Czy widziałaś w tym temacie chociaż jeden merytoryczny, dłuższy post z jego strony?
Ja na filmweb nie narzekam. To ty mówisz, że to g*wniany portal. Ja pozwolę sobie mieć odmienne zdanie i akurat tu mi się bardzo podoba :)
Gdyby nie twoje posty, które nic nie wnoszą do tematu, a mają na celu jedynie albo atakowanie innych albo podlizywanie się tym, co myślą podobnie, to trollem nigdy bym ciebie nie nazwał. Kiedyś przecież cię broniłem przed całą resztą, jeśli już zapomniałeś, a jakiś czas temu przepraszałeś mnie za swoje ataki.
ale to ty mnie obraziłeś i gdyby nie to sprawy by nie było. A trollem jesteś sam co ci Ozjasz powiedział
Tylko że sam Ozjasz jest trollem, no chyba że zagadywanie do każdej dziewczyny o tym, jak by się ją "wygrzmociło swoją maczugą" i mówienie, że jest się największym znafcą kina na świecie, jest normalne.
OBRAZIŁEM JAŚNIE PANA SŁOWEM "PODNIECAĆ SIĘ", NO JA NIE MOGĘ JUŻ PO PROSTU...
Lol, nigdy nie powiedziałem, że ten kto krytykuje prequele jest trollem.
Ty mnie nazwałeś hejterem i jakoś nie płaczę na forach.
Musisz to przeżyć ;) Ewentualnie pogadaj z sentią, bo jakub zawsze jej się słucha.
Odświeżyć ci pamięć Kubusiu? Nie ja zaczęłam. Ty już mnie śledziłeś zanim ten post jeszcze w ogóle powstał...
owszem śledziłem przyznaję się. Ale przez to że widziałem jak w twoich postach obrażałaś OLD fanów. Nie kłam i nie bądź hipokrytką. Bo nie widzisz ty nic złego w swoim zachowaniu.
Jaki z ciebie old fan (w ogóle co to za słowo?), skoro Gwiezdnymi wojnami zainteresowałeś się dopiero rok czy dwa lata temu?
oszczerstwo dziecko. Bo Gwiezdne Wojny znam od 12-13 lat? Tak jak Pottera oglądałem je w tv. Więc nie pisz czegoś czego nie wiesz. A old fan nie musi koniecznie mieć 30 lat
Pamiętam jak w necie zrobiła się gównoburza wyznawców Plinketta z powodu tego eseju. Tysiąc słów, zero treści. Prawie każdy komentarz to argumentum ad personam wobec autora i brak umiejętności czytania ze zrozumieniem.
http://thestarwarstrilogy.com/starwars/FILES%2f2014%2f09%2fRed-Letter-Media-Epis ode-I-Review-A-Study-in-Fanboy-Stupidity.pdf.axdx