Gwiezdne wrota

Stargate
1994
7,2 72 tys. ocen
7,2 10 1 71844
5,7 21 krytyków
Gwiezdne wrota
powrót do forum filmu Gwiezdne wrota

bez sensu skoro zawsze dochodzili do 6 symboli to nie mogli przez dwa lata dobrac siodmego symbolu ? przeciez nie mieli duzo kombinacji. on nie pokazal im jakie symbole powinni wybrac czyli te 6 poprzednich juz musieli znac wiec ciekawe skad ? i czemu punkt wyruszania to jeden punkt a nie kolejne 6 ? wiec w sumie powinno byc 16 symboli a nie zadne 7

devill79

"skoro zawsze dochodzili do 6 symboli to nie mogli przez dwa lata dobrac siodmego symbolu?"
Na to pytanie odpowiedziała bardzo mądrze moja 6 letnia kuzynka - Nie, nie mogli dobrać siódmego symbolu, bo się po prostu bali konsekwencji. W przypadku złej kombinacji może dojdzie do gigantycznego wybuchu, skażenia, może sprowadzi to piekielne istoty z San Escobar, może doprowadzi do końca świata a może Macierewicz zostanie prezydentem Polski...Naukowcy, choćby nie wiem jak mądrzy i przebiegli, również mają swoje granice ;)

ocenił(a) film na 8
rolnik_sam_w_dolinie

Nic sie nie bali mowli ze probowali i nie udalo im sie wiec nie bali sie konsekwencji. Moze twoja kuzynka nie kuma jeszcze angielskiego za dobrze i nie zrozumiala filmu pozatym ten film jest 16+ trzeba t zglosic do prokuratury ze kazecie kuzynce takie filmy ogladac. Juuuuuz dzownim do płokułatuły

devill79

Nie napisałem, że oglądała, tylko że odpowiedziała na pytanie, więc zonk panie płokułatorze, jesteśmy niewinni, piłka po naszej stronie, gra pan dalej? :D

ocenił(a) film na 8
rolnik_sam_w_dolinie

Widze ze szanowny koelga ogada Blok Ekipe na YT z Rudy wygrywa hhahaa :D

ocenił(a) film na 8
devill79

hahahaha rudy najlepszy :)