PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=34738}

Halloween 3: Sezon czarownic

Halloween III: Season of the Witch
1982
4,4 5,1 tys. ocen
4,4 10 1 5094
5,2 10 krytyków
Halloween 3: Sezon czarownic
powrót do forum filmu Halloween 3: Sezon czarownic

Rewelacja

ocenił(a) film na 9

Tyle na temat tego filmu!

ocenił(a) film na 1
japko6

Ja mam trochę odmienne zdanie.
Film totalnie mi się nie podobał. Już od początku wieje taką nudą że dosłownie idzie się pochlastać.
A ta irytująca muzyka z reklamy dobiła mnie kompletnie...szału można dostać.
W ogóle wątek jest głupi i bez sensu, jakiś starożytny kamień w przypinkach do masek, strzelające z nich lasery, wypadające węże i robale...gdzie tutaj sens. Może się czepiam ale jak kobieta chciała podłubać w tej przypince i wystrzelił z niej laser myślałam że będę musiała zmienić majtki bo prawie się posikałam ze śmiechu. O ile dwie wcześniejsze części mi się podobały to ta wypadła straaaasznie blado. Oczekiwałam jakiejś akcji, może trochę trupów jak bywało wcześniej a tutaj pokazali tylko trochę pomarańczowej krwi na początku. Ogólnie to: roboty, lasery, kamienie, ruchanie i schizowa muzyka z reklamy. Masarka...nikomu nie polecam :/

ocenił(a) film na 9
marza4366

Oczywiście minusem może być to, że ten film nie miał zupełnie nic wspólnego z pozostałymi częściami Halloween, to było strasznie dziwne. Być może stąd tak niska ocena, bo porównując z wieeeloma nakręconymi w USA horrorkami, ten wypada dobrze, moim zdaniem jest trochę ponad przeciętną. Ale to moje zdanie, więc się nie spinam. Aha - i ta żółta krew. Jak dotąd widziałem ją tylko w Phantasm, a tu takie miłe zaskoczenie. ;) Ktoś zna jeszcze inne tytuły z żółtą krwią?

ocenił(a) film na 3
japko6

rewelacja jak oderwana ręka cyborga dalej go dusi :-).. cienizna. Rejestracja na Filmweb ie powinna być dozwolona od 21 roku życia

ocenił(a) film na 7
magik30

bo to dobry film