W tym filmie Michael Myers wyglądał najlepiej. Jego maska była najlepsza jak i jego ogólny wygląd.
Najlepiej wygląda w oryginale. Tu chwilami jakby się uśmiechał. Gorzej niż tu wypadł tylko w Halloween: Ressurection.
Jak dla mnie w tym filmie wyglądał najlepiej. Najgorszą maskę i ogólny wygląd miał w Halloween 4: Powrót Michaela Myersa, aż nie chciało mi się oglądać tego filmu z tego powodu. A w tym filmie wyglądał najlepiej, choć co chodzi o sam film to mi się nie bardzo podobał, oczywiście mimo wszystko ten film był 100 razy lepszy od ostatniego gówna czyli Halloween: Finał
Najlepiej wyglądał właśnie w Halloween: Ressurection, a najgorzej to jednak w Halloween 4: Powrót Michaela Myersa.
Michael Myers najlepiej wyglądał właśnie w Halloween: Ressurection, no ale sam film mi się nie podobał.
Moja lista masek:
1.Halloween 1 i 2 (wygląda nieco inaczej, ale to ta sama maska, tylko przez ponad dwa lata smoliła się od petów Debry Hill, bo ta trzymała ją pod poduszką)
2.Halloween 20 lat później
4.Halloween 4
5.Halloween 5
6.Halloween 6
7.Halloween: Resurrection
ulizane włosy i biała powłoka przyklejona do ciała. Ale można uznać, że tak się przykleiła się do zmasakrowanej głowy.;)