PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=33310}

Halloween 6: Przekleństwo Michaela Myersa

Halloween: The Curse of Michael Myers
1995
5,3 5,2 tys. ocen
5,3 10 1 5236
3,3 14 krytyków
Halloween 6: Przekleństwo Michaela Myersa
powrót do forum filmu Halloween 6: Przekleństwo Michaela Myersa

Najlepszy Wygląd Myersa

użytkownik usunięty

W tym filmie Michael Myers wyglądał najlepiej. Jego maska była najlepsza jak i jego ogólny wygląd.

ocenił(a) film na 1

Najlepiej wygląda w oryginale. Tu chwilami jakby się uśmiechał. Gorzej niż tu wypadł tylko w Halloween: Ressurection.

użytkownik usunięty
Shiloh

Jak dla mnie w tym filmie wyglądał najlepiej. Najgorszą maskę i ogólny wygląd miał w Halloween 4: Powrót Michaela Myersa, aż nie chciało mi się oglądać tego filmu z tego powodu. A w tym filmie wyglądał najlepiej, choć co chodzi o sam film to mi się nie bardzo podobał, oczywiście mimo wszystko ten film był 100 razy lepszy od ostatniego gówna czyli Halloween: Finał

użytkownik usunięty
Shiloh

Najlepiej wyglądał właśnie w Halloween: Ressurection, a najgorzej to jednak w Halloween 4: Powrót Michaela Myersa.

użytkownik usunięty

Michael Myers najlepiej wyglądał właśnie w Halloween: Ressurection, no ale sam film mi się nie podobał.

ocenił(a) film na 1

Moja lista masek:
1.Halloween 1 i 2 (wygląda nieco inaczej, ale to ta sama maska, tylko przez ponad dwa lata smoliła się od petów Debry Hill, bo ta trzymała ją pod poduszką)
2.Halloween 20 lat później
4.Halloween 4
5.Halloween 5
6.Halloween 6
7.Halloween: Resurrection

użytkownik usunięty
Shiloh

W Halloween 4 miał najgłupszą maskę

ocenił(a) film na 1

ulizane włosy i biała powłoka przyklejona do ciała. Ale można uznać, że tak się przykleiła się do zmasakrowanej głowy.;)

użytkownik usunięty
Shiloh

Michael wyglądał idiotycznie w tej masce

użytkownik usunięty
Shiloh

W Halloween: Powrót Michael miał najlepszą maskę i ogólny wygląd, lecz film był debilny, a najbardziej wkurzał mnie ten czarnoskóry Freddy.