PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=714149}

Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Solo: A Star Wars Story
2018
6,7 80 tys. ocen
6,7 10 1 79664
6,3 64 krytyków
Han Solo: Gwiezdne wojny - historie
powrót do forum filmu Han Solo: Gwiezdne wojny - historie

Coś czuję...

ocenił(a) film na 6

Coś czuję że ten film będzie porażką, Forda w roli Hana Solo zastąpił by tylko klon Forda, A poza tym, co takiego ciekawego w tym filmie by było? Był przemytnikiem i tyle i znowu imperium i ucieczki i szturmowcy, powinni zrobić trylogię o starej republice, nawet nie na podstawie gier czy książek, niech nawet coś wymyślą swojego.

Gokussb

Przecież wiem :) - Jak tak bardzo ma każdego gdzieś, to przecież może nie odpisywać .

ocenił(a) film na 10
buterfly

Ale widocznie lubi wylewać swój płacz na tym forum

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Machu_filmweb

I mówi to osoba która wylewa swoje pretensję, o obsadę filmu który ma podobno głęboko gdzieś !!! - Naprawdę dobre :)

ocenił(a) film na 10
buterfly

co sądzisz o jego iq ??

ocenił(a) film na 10
buterfly

teraz znasz znajomy Machu woli czekać do premiery solo ,aby sie przekonać czy jego płacz na ten film był słuszny .

ocenił(a) film na 10
buterfly

trzeba zgłosić tego typa do adminów . Niech mu konto zablokują

ocenił(a) film na 10
buterfly

znowu ten typ mnie zaczepił

http://www.filmweb.pl/film/Han+Solo%3A+Gwiezdne+wojny+-+historie-2018-714149/dis cussion/Rycerze+Jedi,2996141#post_15794512

ocenił(a) film na 6
Gokussb

obaj spamujecie jak pojabani

ocenił(a) film na 10
WTTW_FILM

poczytaj prosze jego posty i spróbuj ocenić , w sensie czy ja jestem tem ten gorszy czy on .

ocenił(a) film na 6
Gokussb

obaj jesteście gównem.

ocenił(a) film na 10
WTTW_FILM

napisz to jemu a nie mi . On jest przekonany że tylko mnie na myśli masz

ocenił(a) film na 1
WTTW_FILM

Gosciu gówno to masz na zębach !!!!

ocenił(a) film na 6
Machu_filmweb

Nie mam cię na zębach :P

ocenił(a) film na 1
WTTW_FILM

A co z zębów spadło ci na język?

ocenił(a) film na 10
WTTW_FILM

Przejrzyj tematy na tym forum i zobacz ,jak Machu filmweb zaspamował forum swym płaczem na ten film o solo .

ocenił(a) film na 1
WTTW_FILM

właśnie

ocenił(a) film na 6
WTTW_FILM

Może nie klon, lecz jeśli chodzi o dobór aktora to tutaj tylko "fryzurka" pasuje...dodając do tego mało zachęcający trailer , osobiście kino sobie odpuszczam

ocenił(a) film na 6
ROBERTHUNT

Ja pójdę do kina jak recki będą dobre jak nie to czekam na pirata

ROBERTHUNT

Rolę Hana powinien zagrać Anthony Ingruber, bo wygląda jak młody Harrison Ford.

ocenił(a) film na 10
loek

Boli cie to ?

Gokussb

Nie, wyrażam tylko swoje opinię. Wolny kraj.

ocenił(a) film na 10
loek

tak ale to wolny kraj póki co

loek

Tylko Disney nie potrzebował klona Ford a aktora który dobrze ukarze charakter postaci .

ocenił(a) film na 10
buterfly

racja

ocenił(a) film na 6
buterfly

Jeśli ktoś nie oglądał filmów z młodym Fordem to owszem masz racje nie bedzie jego to razić,
lecz mnie osobiście ten koleś bardziej przypomina młodego Dennisa Quaid'a czy Benicio del Toro
niż Harrisona Forda i psuje mi to odbiór filmu

ROBERTHUNT

Właśnie oglądałem filmy z młodym Fordem :) - Co do porównań to nie widzę zbytniego podobieństwa zwłaszcza do młodego Benicio del Toro .

ocenił(a) film na 10
buterfly

Nie zrozumiałe jest dla mnie krytyka młodego na hana solo . A ty jak uważasz ?

ocenił(a) film na 6
Gokussb

Sadząc po Twojej pisowni to dla Ciebie niezrozumiałe jest jeszcze wiele rzeczy...

ocenił(a) film na 10
ROBERTHUNT

A jak można krytykować ten film z powodu uważanego złego podejścia twórców i nie podobny do forda młody solo ??

ocenił(a) film na 6
buterfly

Ok , zakładając że brak podobieństwa głównego aktora to zwykłe czepialstwo z mojej strony to mogę pójść na kompromis , ale z tym co napisałeś kilka wersów wyżej kompletnie się nie zgodzę , mianowicie : "Disney nie potrzebował klona Ford a aktora który dobrze ukaże charakter postaci" jeśli disney nie potrzebował klona Forda i wogle jeśli taki z niego kozak to niech wymyśli własną sage i własne postaci, a nie żeruje na twórczości innych.

ROBERTHUNT

Owszem że mógł - Nie o dzisiaj jednak wiadomo że znane już postacie, przyciągają do kin i nie jest to tylko taktyka Disneya .

ocenił(a) film na 10
ROBERTHUNT

Disney wymyślił już swoją sagę sw tworząc TFA i tlj

ocenił(a) film na 6
Gokussb

Tak....:( masz racje.. :)

ocenił(a) film na 10
ROBERTHUNT

wiem to

ocenił(a) film na 10
ROBERTHUNT

Ja także oglądałem filmy z młodym Fordem ,i porównań nie dostrzegam do młodego Benicio del Toro .

Gokussb

Przecież zupełnie inny wyraz twarzy, czy nawet odcień cery :) .

ocenił(a) film na 10
buterfly

Tak ale niestety dla hejterów ma to znaczenie

buterfly

Tak Disney potrzebował dobrego aktora. Jednakże różne źródła podają, że Alden Ehrenreich nie radził sobie przez kamerą i potrzebował nauczyciela aktorstwa...

ocenił(a) film na 10
loek

I to jest dla ciebie powód do zmartwienia ?? . Nie należy w to wierzyć

Gokussb

Wierzę w co chcę, ale nie będę się kłócić dopóki nie obejrzę filmu;)

ocenił(a) film na 10
loek

Czarnowidz z ciebie

Gokussb

Raczej realista.

ocenił(a) film na 10
loek

Jakbyś był realistą nie patrzyłbyś, na film o solo w czarnych kolorach . Tylko patrzyłbyś w optymistycznych kolorach

loek

Nie radził sobie z tego co co wiem z pewną sceną i do niej potrzebował rady nauczyciela aktorstwa, po drugie osobiście jeszcze mnie Disney nie zawiódł jeżeli chodzi o obsadę GW więc i o niego jestem spokojny .

buterfly

Ja do końca nie jestem taki pewny. Mnie niestety zawiódł aktor grający Kylo Rena, jest bez wyrazu, nie mam startu do Darth Vadera. Więc obawiam się trochę o postać Hana Solo.

loek

Nie wiem czy widziałeś ''Gwiezdne wojny: Ostatni Jedi'' ale uważam że aktor się rozwija aktorsko - I Jeżeli Disney chcę zrobić trzy filmy o Hansie Solo, to zapewne właśnie wybrał aktora w którym widzi potencja na więcej niż tylko jedną produkcję .

ocenił(a) film na 10
buterfly

Jeśli to prawda że będą trzy filmy o solo ,to jak dla mnie bomba .

Gokussb

Z tego co wiem był nawet o tym news na Filmwebie że chcą zrobić trylogię .

ocenił(a) film na 10
buterfly

też z chęcią trylogie obejrzę